Щурата компания се отправя към ново лятно приключение тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Семейната комедия „All Inclusive” се завръща със следващата си забавна ваканция тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Старт на четвъртия сезон ще даде дългоочакваната сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров). Романтичното празнично събитие се превръща в щур купон, с много изненади за приятелите, които ще ги поставят в редица комични ситуации. Но истинското морско приключение на Чобанови и Сиромашки в слънчева Албена тепърва започва и обещава много смях и свежо настроение за всички пред екраните.

„С новия сезон на „All Inclusive” развиваме нататък нашата първоначална идея – с този проект да покажем хубавите места в България, на които човек може да си направи наистина прекрасна почивка. Дойде време да обърнем внимание и на Северното ни Черноморие. Но истинският смисъл на този сериал е, че той дава на зрителите не само смях и добро настроение, а предлага и усещане за радост от живота, показва един романтичен поглед върху любовта, семейството и свързаността между поколенията. Все неща, които в днешно време започват да липсват. Този сезон имаме и страхотна детска банда, която включва деца от 1.5 до 14 години. В нея, освен Силвестър Велячки и Дебора Жечева, които познаваме от предните сезони, ще видим и 6-годишния Виктор Попов – откритието на сезона. Убедени сме, че и зрителите много ще го харесат. С деца на море се ходи доста по-сложно и носи много повече изненади“, коментира продуцентът на комедията Краси Ванков в сутрешния блок „Здравей, България“, малко преди старта на любимия сериал.

Ненчо Балабанов: В "All Inclusive" 4 предстоят истории, от които ще ви се завие свят от смях

„Нещата се обръщат с главата надолу – децата помъдряват, а възрастните се разлудяват. Моят герой пак е в търсене на нов бизнес, за да се развива и да разнообразява уменията си. В четвъртия сезон той набляга доста и на езиците, ще го видим почти като полиглот – но по своя собствен начин. Чобанов попада в изключително смешни ситуации, но на него, в крайна сметка, винаги му се получават нещата, под една или друга форма. Може и да не е по най-съвършения начин, но той не спира да опитва, пълен е с ентусиазъм. Умее да се радва на малките неща, затова толкова го харесвам“, сподели Ненчо Балабанов, когото зрителите ще гледат отново в ролята на предприемчивия Христо.

Заедно с него, в основните роли ще видим любимите актьори, които вече познаваме: Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. Към тях в този сезон ще се присъединят и още талантливи актьори – Димитър Живков, Елена Василева и Яна Огнянова, a част от очарователната детска банда стават Силвестър Велячки, Дебора Жечева, Виктор Попов и малката Михаела Горанова.

​Елена Атанасова: С нетърпение очаквам да гледам новия сезон на „Аll Inclusive”

Режисьори на четвъртия сезон на „All Inclusive” отново са Боя Харизанова и Александър Косев, а сценарият е дело на Иван Ангелов и Борис Борисов. Оператор е Борис Луканов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев. Продуцент е Краси Ванков (“Hidalgo Productions”).  

Гледайте четвъртия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ от 17 септември, всеки петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.