Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA

Трагикомични събития преследват Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) в новия епизод на „All Inclusive”, този петък по NOVA. Двамата се борят да продължат бизнеса си с барчето на плажа, защото залогът им за успех е много висок. Особено за Емо, който се надява да спечели достатъчно, за да си купи малък имот в Гърция и да бъде близо до дъщеря си. Нова атака срещу бар „Виктория“ обаче ще заложи на карта цялото им начинание. Кой работи толкова агресивно против тях, има ли начин двамата да се справят с напечената ситуация и каква нова идея ще им хрумне, за да подсигурят и разширят дейността си?

Надя крие тайна връзка в “All Inclusive”

Плановете на Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) за любовна ваканция изглеждат все по-невъзможни, след като на морето изненадващо пристига 6-годишният му син Преслав (Виктор Попов). Малкият е готов за приключения и настоява за постоянното внимание на баща си, което усложнява още повече намерението на двойката да запази в тайна своята връзка. Вместо това, те трябва да променят плана и да се впуснат в щури, морски забавления с детето. С каква изненада ще завърши техният приключенски ден на плажа?

Романтична морска сватба на премиерата на “All Inclusive” 4

Пламен (Любен Кънев) вече не е на себе си от умора и тази „почивка“ с децата започва да му изглежда по-скоро като наказание, отколкото като ваканция. Изтощеният татко вече губи всяка надежда да получи помощ от тъщата и от своите приятели Чобанови. По ирония на съдбата, останалите дори му прикачат още деца за гледане, вместо да му помогнат в тежката задача. Един единствен човек му съчувства и е готов да окаже съдействие, но с какви подбуди?

Ненчо Балабанов: В "All Inclusive" 4 предстоят истории, от които ще ви се завие свят от смях

Евдокия (Нели Монеджикова) е във вихъра си, защото за пръв път в своя живот се чувства напълно свободна да изживее щастието си. Чефо (Любомир Бъчваров) е изумен от неочаквания й авантюризъм, който прескача приемливите за него граници. Младоженката провокира своя съпруг да изживеят щуро всяка минута от медения си месец. Това, което предлага, шокира Чефо и той ще опита да я спре, но дали ще успее, предстои да стане ясно в новия епизод.

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.