Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA

Забавните приключения на симпатягите от „All Inclusive” продължават с няколко големи изненади в новия епизод на комедията този петък по NOVA. Нищо вече не е същото след горещата провокация, насочена към Пламен (Любен Кънев) от страна на Лили (Елена Василева). Красивото момиче очевидно си пада по самотния татко, а смелото й предложение към него определено успява да го изненада. Каква ще е реакцията на Пламен след случилото се, дали ще попадне в плен на очарователната дама или чувствата му към Елена (София Маринкова) ще надделеят? И чия изненадваща поява ще преобърне цялото действие, усложнявайки още повече отношенията между героите?

Явор Борисов: Усещането да работя в „All Inclusive” е супер!

Гост ще има и Боян (Димитър Живков). Той ще посрещне в Албена своя близък приятел и бизнес партньор Калоян (Атанас Михайлов). За двамата предстои важна сделка, която може да им донесе милиони, ако проведат правилно целия процес по договарянето. Наред с това, обаче, Калоян предизвиква важен тест за връзката между Надя (Йоанна Начева) и Боян, защото има информация, която може да използва срещу момичето. Каква тайна пази гостът и дали любовта ще удържи на изненадващото препятствие?

Гергана Данданова и Юлиян Малинов: Любовта беше като гръм от ясно небе

Шокираща изненада очаква също Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев), които разгръщат своя спешен план за противодействие срещу шефа на конкурентния бар на плажа. Колкото и да се опитват, двамата съдружници така и не могат да се докопат до мистериозния бос, който им погажда все по-коварни номера. Научавайки секретна информация, че в комплекса всяка година се провежда среща на собствениците на плажни заведения, те виждат своя шанс да се изправят очи в очи с нахалния конкурент. Ще успеят ли да се запознаят с хитрия си съперник и какъв изумителен обрат ще преживеят, ще стане ясно в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Гледайте „All Inclusive” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.