Гледайте романтичните заглавия „Под есенната луна“ от 12.30 ч. и „Любов от миналото“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Неделният киноследобед ще започне с романтичната комедия „Под есенната луна“, в която млада и амбициозна млада жена ще трябва да избира между любовта и кариерата. Алекс, която се опитва да се докаже пред шефа си, за да получи израстване в службата, го убеждава, че е способна да направи бизнес оценка на едно живописно ранчо в провинцията. Младата жена с ентусиазъм се заема със задачата, но пред перфектно подготвения й план, се появяват изненадващи спънки. Всички нейни планове се преобръщат с главата надолу, след запознанството й със собственика на имота, а именно чаровния каубой Джош. Той отказва да продаде ранчото, като поставя условие имението да бъде запазено в настоящия му вид. Алекс се налага да остане, опитвайки се да изпълни първоначалния си план. Но той ще се наложи да се променя в движение, тъй като Джош от своя страна е решен да и покаже магията на любимото място. Ще се наложи ли Алекс да избира между трепетите на любовта и амбициите на кариерата? Как ще се променят плановете им след пристигането на шефа й? Предстои да разберем в 12.30 ч в ефира на NOVA. 

По-късно от 14.15 ч. в романтичния филм „Любов от миналото“ ще получим интересни стилни съвети от страстна модна стилистка, която се налага да замени вселената на забързания кипящ мегаполис, Ню Йорк, центъра на американската модна индустрия, за малко провинциално градче. Роуз получава странно наследство от своята баба – винтидж магазин за дрехи в родния си град в провинцията, за който трябва да реши дали да го затвори или да се опита да му даде втори шанс. След случайна среща с ученическата си любов Кол Мърфи, дилемата е още по-голяма за 30-годишната стилистка. Кол я провокира и се опитва да я убеди да възстанови магазина, като смени концепцията му. Предложението му е Роуз да стартира благотворителна кауза и да помага на хора в нужда, които не могат да си позволят нови дрехи. Ще успеят ли двамата да си припомнят старите чувства и ще осъзнаят ли, че може би не само магазинът заслужава втори шанс в живота?

Не пропускайте романтичните заглавия „Под есенната луна“ от 12.30 ч. и „Любов от миналото“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.