Гледайте екшън-трилъра тази неделя от 22.00 ч. по NOVA

В изпълнения с напрежение и неочаквани обрати екшън-трилър „Опасна клопка“, главната героиня ще се срещне с многобройни и силни противници.

Никой не подозира, че Али (Руби Роуз), която в момента работи като портиер на луксозна жилищна сграда в Ню Йорк, е бивш морски пехотинец. Младата жена се е отказала от кариерата си в морската пехота след провалена мисия, но не е забравила уменията си на професионален боец. Неочаквано в сградата, където тя работи, нахлуват въоръжени крадци, които са планирали мащабен обир на невероятно скъпи картини. Групата обирджии на произведения на изкуството, ръководени от безскрупулния Виктор Дюбоа (Жан Рено) блокират сградата. Как ще избере да действа Али?

Шеметно съревнование за титлата във Формула 1 по NOVA

Интересен факт е, че вместо да избере мускулест супер герой, който да участва във филма, режисьорът Рюхей Китамура предлага женски прототип. Той избира талантливата австралийка модел и актриса Руби Роуз, която прави успешна кариера в екшън филми като „Жестока мацка“. Руби можем да гледаме в заглавия като „Заразно зло: Последната глава“, „Джон Уик 2“, но става наистина популярна с ролята си на Batwoman.

На екшън героинята е противопоставен харизматичен злодей, донякъде джентълмен с отношение към изкуството и виното, но и с тъмна страна. Можете ли да си представите в тази роля друг освен легендарния Жан Рено, познат на зрителите на NOVA от блокбастърите „Леон“, „Никита“ и „Уасаби“?

Сблъсъкът между двамата герои обещава да е интересен и изпълнен с напрежение.

Не пропускайте развръзката в премиерата на екшън-трилъра „Опасна клопка“ тази неделя от 22.00 ч. по NOVA.