Атрактивните участници, участвали в мистериозното шоу „Маскираният певец“, разказаха за емоциите си на сцената

„Маскираният певец“ е едно страхотно шоу и един много добър социален експеримент за това как хората гледат без предразсъдъци  и без предварителни очаквания изпълненията на маските. Беше ми трудно. Страхотният костюм на Порцеланът, дело на Кремена Халваджиян, изискваше спазването на много добър баланс. На първия лайф се страхувах да не припадна от недостиг на кислород. Слава Богу, че това не се случи. След това започнах да контролирам ума си и да не се паникьосвам излишно. Беше страхотно изживяване!“, сподели Дара Екимова, която се криеше под изящната маска на Порцеланът в третия сезон на най-мистериозното музикално шоу.

Лейди Би: Аз съм много енергична, постарах се да вдъхна живот на маската на Малинката

„Според мен Дара трябва да участва и в „Като две капки вода“. Спомням си първото си излизане на сцената на „Маскираният певец“". Имах чувството на всяка крачка, че ще падна. Моят костюм беше от 4 части и много труден за обличане. Не можех да правя почти никакви движения с ръцете, защото беше гумиран“, разказа Стефан Илчев, който се криеше под маската на Светлината във втория сезон на предаването.

Какво споделиха талантливите изпълнители за наскоро излезлите им нови песни и за бъдещите си професионални планове, гледайте във видеото на „На кафе“.