Талантливата изпълнителка разкрива емоциите си на сцената, под пищната маска на Букетът в „Маскираният певец“

Рени е шестият участник, напуснал трети сезон на „Маскираният певец“, като изпълнителката заплени публиката с песента Venus на английската поп група Bananarama. Специфичният й ангелски глас не успя да затрудни панела и лесно бе разпознат от детективите, които бяха убедени, че под страхотния костюм е скрита популярната певица. В студиото на „Здравей, България“ Рени споделя впечатленията и емоциите си за участието си под маската на Букетът в най-мистериозното шоу, излъчвано в ефира на NOVA. 

„Моите най-верни почитатели, които ме познават от дълги години знаят за моят дефект или по-скоро ефект с изговарянето на „с“. Имаше и едно специфично изречение което ме издаде. Когато Гала ме попита дали съм и съседка и цялото това изречение беше пълно с много „с“. „В София всички сме съседи“. Естествено, аз не се замислям изобщо когато говоря. Това ми е начинът на говорене и не успях да го прикрия. Това ме издаде и всички започнаха да пишат във Фейсбук. След което и панелът, който чете какво пишат хората в социалните медии, се досети. Подготвени бяха и единогласно заявиха „Рени“. С първата песен „Sway“ на Pussycat Dolls ги заблудих и дори ме изкараха, че съм джаз певица. Много умело преправях гласа си и го правех доста по-плътен. Пях по начин, по който никога до този момент не съм пяла. След това с парчето „I Love Rock’N Roll“ се объркаха съвсем и дори си мислеха, че съм някоя рок певица. След което изпълних песента на Ищар и там вече ме разпознаха. По принцип моят глас е много лиричен и в баладите се познава начина ми на пеене и на звукоизвличане. Там много трудно се лъже и може би сбърках, тъй като аз предпочетох да пея тази песен“, споделя известната певица за трудността да прикрие гласа си под костюма в студиото на "Здравей, България".

Падна шестата маска в „Маскираният певец 3" (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Това, което държа да кажа е, че беше най-вълнуващото и прекрасно нещо, което съм преживявала някога. Обвито в мистерия. Никой нищо не знаеше. Може би само петима от целия екип знаеха кой стои зад маските. Аз съм свободна жена. Никой не ме пита къде отивам. Дори близките ми не гледаха по това време телевизия. Синът ми само чака да изляза и веднага застава на компютъра, тъй като аз не му разрешавам да прекалява. Никой не предположи, че аз мога да участвам. Дори аз не си познавах гласа, тъй като полагах усилия да го променям. А майка ми гледа сериали по това време и нямах никакви притеснения, че мога да бъда разкрита“, споделя Рени, че не се е налагало да измисля кого и как да лъже за участията си.

Алекс Раева: В „Маскираният певец“ основната задача на панела е да насочва зрителите

„Най-голямото предизвикателство беше да си преправям гласа по толкова различен начин. Но отново искам да благодаря на целия екип. Човекът, който идваше да ме взима се казва Калоян и показа страхотно кавалерско отношение към мен. Също така на момчетата, които ме извеждаха на сцената. Нямах никакво периферно зрение под костюма. Много трудно дишах под маската и ми беше много горещо. Затова тези момчета намираха с какво да ми раздвижат въздуха и да ми дадат сили за излизането на сцената“, разказва за обиграването на костюма и изказва своите благодарности на екипа на предаването певицата.

Lady B: В „Маскираният певец“ ме разкриха заради уликата и специфична извивка на гласа ми

За костюма на Букетът

„Възхитена съм и от самия костюм. Не мога да пропусна да спомена Кремена, която сподели, че това е първият костюм, който е нарисувала. Всички знаем, че тя обожава розите и цветята и когато е получила списъка с участниците, и е видяла моето име, е заявила, че това съм аз. И наистина това е моята душевност. Как я е усетила, не знам. Това съм аз! Цветята, розите, крехка, ранима… цветята са красиви и харесвани. И аз съм такава – харесвана от моята публика“, разкрива емоциите си изпълнителката от участието в предаването „Маскираният певец“.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.