Какво ново предстои за певицата, актриса и жури в най-мистериозното музикално шоу?

„В „Маскираният певец“ не ми е лесно да разпознавам кои са хората, скрити зад маските. Особено в сравнение с костинбродската врачка AZIS. Но и смисълът на предаването е не толкова в това да разпознаваме, а да насочваме хората сами да разкрият загадката“, споделя Алекс Раева.

Lady B: В „Маскираният певец“ ме разкриха заради уликата и специфична извивка на гласа ми

За кризата с коронавируса

„Смятам, че не бяхме достатъчно информирани и подготвени за кризата покрай коронавируса. Светът под някаква форма е освободен от този вирус чрез тези зелени сертификати.“

За професионалните и житейски предизвикателства по пътя ѝ

„Изглежда, че „умея да хвана птичето, когато кацне на рамото ми“. Но това не означава, че не полагам огромни усилия, за да се развия в даденото нещо. Това ми доставя удоволствие.“

Дара Екимова под маската на Порцеланът и Стефан Илчев под маската на Светлината

„С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да ме покани за кума. Сватбата им с Ивайло Цветков беше в много тесен кръг. Малко приятелства имам в нашите среди. Съвсем скоро ни предстои да се захванем заедно с нещо в интернет пространството, което ще ни даде нови посоки. Няма да го кажа преди да го направим“, разкрива Алекс.

„Най-големият провал в живота ми е лъжата. Много лъжех. Може би се дължеше на въображението ми, но това много разви моят потенциал на актриса”, категорична е тя.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.