"Костюмът на Заекът е най-красивият от всички", категорична е чаровната водеща

Заекът свали маската си след оспорван дуел с Прилепът, а зад изящния костюм се криеше красивата водеща Мария Игнатова.

ГАЛЕРИЯ: Осми епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

„Не ми беше лесно да участвам в „Маскираният певец“. Трудно свикнах с ограниченията на костюма. Най-вече с дишането и с движенията. Според мен костюмът на Заекът е най-красивият от всички. За съжаление, детайлите по него не се виждат много добре. Никога през живота си не съм се чувствала толкова секси, колкото, когато бях облечена в него“, призна тя.

Падна седмата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Най-голямото предизвикателство пред мен беше да се скрия от екипа, с който сме колеги и работим заедно от 15 години. Основната ми цел беше да се забавлявам, да е весело и приятно за зрителите. Още по-забавна ми беше интеракцията с останалите маски. Може би трябва да ни оставят малко повече да общуваме помежду си. Но знам, не е позволено. Иначе ми се случиха много интересни неща по време на участието ми в „Маскираният певец“. Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина. Пях Lambada в гората, облечена като Заек посред нощ. Изкарахме коронавируса сравнително леко, без усложнения. И двамата сме ваксинирани още от април и използвахме времето да си полежим две седмици вкъщи.“

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.