Поп-фолк звезди изненадаха публиката с рок и джаз изпълнения

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ бе разтърсена от щуро ретро парти тази вечер. Водещият Димитър Рачков събра в шоуто повече от 15 звезди от зората на поп-фолка у нас, сред които  ДесиСлава, Кондьо и Лия, Руслан Мъйнов, Радо Шишарката, Сашо Роман, Илиян Михов – Баровеца, Валдес, Тошко Тодоров и Рико Бенд.

ГАЛЕРИЯ: Десети епизод на "Забраненото шоу на Рачков"

Гостите изпълниха миксове от най-големите си хитове, но двама от тях взривиха студиото с изненадващи изпълнения. Радо Шишарката впечатли всички с песен на рок гигантите AC/DC, а Илиян Михов – Баровеца, заедно с музикантите от Рико Бенд, изуми зрителите с джазова и класическа музика.

Руслан Мъйнов разказа как един бесарабски българин и актьор започва да се занимава с поп-фолк, след което с ДесиСлава разчувстваха публиката в студиото с една от най-нежните си песни „Мила моя, мили мой“. Кралят на поп-фолк баладите Сашо Роман поздрави зрителите с хита „Мой, ангеле“ и разказа ключови моменти от живота си.

 

 

„Рачков Брадър“ отвори врати в „Забраненото шоу на Рачков“

„Много е важно как ще поднесеш една песен - да е много добре изпята, но и на теб самия да ти харесва. Хората са най-големият критерий за нас изпълнителите. Трябва така да представиш песента, че да може слушателят и да се весели, и да се разплаче. Аз съм плакал, когато записвах „Първородна рожба“, сподели Сашо Роман.

За първи път след 18 години „Забраненото шоу на Рачков“ събра отново Кондьо и Лия за изпълнение на дуетната им песен „Обич моя“. „Днес се видяхме на репетицията тук за първи път след толкова време и чувството е прекрасно“, разказа Лия и сподели новината, че след 20-годишна пауза е готова да представи нов албум.

Парад на красотата в „Забраненото шоу на Рачков“

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата седмица, когато зрителите ще си припомнят любими предавания от близкото минало. Машина на времето ще върне в телевизионния ефир „Като лъвовете“, „Риск печели, риск губи“, „Денсинг Старс“ и „Господари на ефира“. Кои ще са гостите и с какво ще ги предизвика Димитър Рачков? – ще стане ясно в неделя (28 ноември) от 20:00 часа  по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.