Водещият посрещна на сцената култови участници от риалити предавания

Незабравими участници и победители от емблематични риалити формати в българския телевизионен ефир влязоха в „Забраненото шоу на Рачков“. Домът на „Рачков Брадър“ огласиха страхотните гласове на Нора Караиванова, Жана Бергендорф, Тома Здравков, Светозар Христов, Тeодор Койчинов, Людмила Йовчева – Мама Люси, Стелияна Христова, която се включи онлайн, Кристина Иванова и Радко Петков, познати от различни музикални формати. Те представиха изпълнения за първи път на една сцена с акомпанимента на бенда на шоуто „Найс Ту Митю“.

ГАЛЕРИЯ: Девети епизод на "Забраненото шоу на Рачков"

17 години след излъчването на първия сезон на Big Brother по NOVA, Рачков посрещна едни от най-любопитните образи от култовия риалити формат. На дивана срещу водещия седнаха Найден Найденов - Нед и Светлан Шевров - Гроши от първи сезон, Недялко Лазаров от втория сезон и Панайот Кючуков – Пацо от третия сезон.

Парад на красотата в „Забраненото шоу на Рачков“

Лудата стая се завърна в шоуто, преобразена като къщата на Big Brother. Този път в нея влязоха Найден, който изигра себе си, Рачков в ролята на Пацо, Косьо Лунгов в образа на Пеньо и Албена Михова с трудното актьорско превъплъщение да пресъздаде популярните тризначки Вяра, Надежда и Любов.  

Невена Цонева и Венко спечелиха забавната семейна битка в „Забраненото шоу на Рачков“

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на 21-и ноември по NOVA, когато на сцената ще се разрази истинско „Ретро чалга парти“, а гости ще бъдат ДесиСлава, Ивана, Илиян Михов – Баровеца, Радо Шишарката, Кондьо, Руслан Мъйнов, Валдес, Рико-Бенд и Тошко Тодоров.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.