Цвети и Криско влязоха в Лудата стая заедно с Рачков

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в арена на най-вълнуващите семейни битки между три звездни двойки. В предизвикателствата на Димитър Рачков се включиха Део и съпругата му Мариана, барабанистът Венко и дамата на живота му – певицата Невена Цонева и рапърът Криско, заедно със своята любима Цвети. В три забавни кръга те танцуваха, пяха и провериха достатъчно добре ли се познават, а жури на звездното състезание бяха музикантите от бенд „Найс Ту Митю“ и Рафи Бохосян. 

ГАЛЕРИЯ: Седми епизод на "Забраненото шоу на Рачков"

В първия кръг „Танци-манци“ трите бляскави семейства изпробваха танцувалните си умения в различни стилове, а според бенда на „Забраненото шоу на Рачков“ най-добре се справиха Цвети и Криско. Веднага след това двойките влязоха в битка на липсинк с популярни парчета и там резултатът бе изравнен от Део и Мариана. Междувременно Део, Невена и Криско не пропуснаха да поздравят публиката в студиото и зрителите на NOVA със страхотни музикални изпълнения. А Димитър Рачков се обърна към родителите си с емоционален поздрав по случай 50-годишнината от техния брак.

Ненчо Балабанов: Изживяването на сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ беше невероятно

Най-весело и трудно се оказа третото предизвикателство „Палавата анкета“. Половинките на всяка двойка трябваше да отговорят на 10 въпроса, зададени от Рачков и свързани с общите им моменти и ежедневие. Оказа се, че най-добре се познават Невена и Венко, които имаха съвпадение при цели шест отговора. С последния кръг те обърнаха резултата и грабнаха първото място в звездната семейна надпревара.

Рок експлозия в „Забраненото шоу на Рачков“

Тази вечер в „Забраненото шоу на Рачков“ част от Лудата стая станаха и зездната двойка Цвети и Криско. В най-смешното предизвикателство рапарът и красивата му половинка лично изпитаха трудността на актьорската професия. 

Рачкотеката завладя телевизонния ефир в неделната вечер

Асистентка на Рачков във всички игри бе носителката на титлата „Мис Рачков“ Полина Петкова, която днес бе и рожденичка. 

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата неделя, когато на сцената ще излязат едни от най-красивите жени в България. В какви приключения ще се впуснат актрисата Аня Пенчева и поп фолк певицата Анелия и прекрасните синоптички на NOVA? – разберете на 31-и октомври от 20:00 по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.