Какво сподели обичаният актьор за срещата между всички победители от „Като две капки вода“ в най-забавното шоу в ефира

Снощи за първи път в телевизионен ефир „Забраненото шоу на Рачков“ събра победителите от успешния музикален формат на NOVA – „Като две капки вода“ - Невена Бозукова – Неве, Михаела Маринова, Ненчо Балабанов, Славин Славчев, Стефан Илчев и Рафи Бохосян. Със специално видео се включиха и още двама носители на престижната победа в уникалния формат за преобразявания – Фики Стораро и Калин Врачански.

„Забраненото шоу на Рачков“ събра за първи път в телевизионен ефир победителите на „Като две капки вода“

„Изживяването на сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ беше невероятно. Бях в компанията на страхотни хора, с които през годините сме били на сцената на „Като две капки вода“. Срещата ни беше страхотна, като новогодишна програма“, сподели Ненчо Балабанов.

За ролята на Христо Чобанов в „All Inclusive”

„Намирам общи черти с героите, които са били около мен и които съм наблюдавал във времето и по време на моята актьорска кариера. По този начин сглобих този образ – образът на Христо Чобанов. Доколко имам общи черти с него, не знам. Може би си приличаме по това, че гледам на нещата от светлата им страна. Вече четвърти сезон бизнесът се върти в главата му, но и умее да се забавлява и да се радва на малките неща. Благодарение и на любимите си хора. От малък самият аз имам бизнес идеи. Още в училище ми бяха хрумвали разни неща. Само че на тази възраст нямаше как да ги реализирам. Прекупувахме и препродавахме разни неща“, разказва актьорът.

ГАЛЕРИЯ: Шести епизод на "Забраненото шоу на Рачков"
 

За големите мечти

„Мечтая си за участие в голям американски филм, от тези мащабните продукции. Едно време първата ми роля беше в американска продукция. Когато за първи път се видях на екран, как играя пред камера, беше много смешно. Но беше ценен опит. Мечтая да напълня някоя голяма зала със солов концерт. На 6 ноември в Joy Station от 20.00 ч. предстои едно много хубаво събитие, което правим с музикантите на Димо Стоянов от P.I.F. В негова чест, понеже сме си говорили за нашата любов към музиката на Depeche Mode и че и двамата я пеем, предложих да направим един трибют на бандата, включвайки и авторски песни на P.I.F.“, сподели Ненчо Балабанов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.