Зрителите избраха победителя в конкурса за двойник с гласуване в социалните мрежи

За първи път в телевизионен ефир „Забраненото шоу на Рачков“ събра победителите от успешния музикален формат на NOVA – „Като две капки вода“. Победителите бяха неизменна част от темата „От всичко по две“, която завладя неделната вечер, заедно с популярните близнаци – Алекс и Влади и Братя Аргирови, най-добрите родни имитатори и финала на конкурса за двойници на известни личности.

ГАЛЕРИЯ: Шести епизод на "Забраненото шоу на Рачков"

 

 

На сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ на живо се качиха победителите от изминалите сезони на „Като две капки вода“  - Невена Бозукова – Неве, Михаела Маринова, Ненчо Балабанов, Славин Славчев, Стефан Илчев и двукратният победител, а вече и неизменна част от „Забраненото шоу на Рачков“ – Рафи Бохосян. Всички те запяха акапелно части от култовите си имитации в шоуто, а в края на предаването поздравиха всички с общо изпълнение. Със специално видео се включиха и още двама носители на престижната победа в уникалния формат за преобразявания – Фики Стораро и Калин Врачански.

Рок експлозия в „Забраненото шоу на Рачков“

В нощта на близнаците специални гости на любимия водещ бяха чаровните и талантливи близначки Алекс и Влади и легендарните Братя Аргирови. Те се впуснаха в предизвикателството на Рачков, който нагледно изпита работи ли телепатията при близнаците. Вечерта нямаше как да бъде същата без едни от най-добрите родни имитатори – актьорите Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов, Теодор Папазов и фолк певецът Константин. С помощта на бутона на късмета те влязоха в образите на известни личности и накараха публиката да се смее със сълзи.

Рачкотеката завладя телевизонния ефир в неделната вечер

„Забраненото шоу на Рачков“ излъчи и победителя в конкурса за български двойници на известни личности, който се проведе във Фейсбук страницата на шоуто. Вотът на зрителите в социалните мрежи отреди първото място да отиде при Бисер Станоев от Самоков, двойник на Силвестър Сталоун. До финала достигнаха и българската Анджелина Джоли или Рая Атанасова, българската Шер – Симона Георгиева, българският Златан Ибрахимович – Велизар Минчев и българската Ейми Уайнхаус – Надежда Попова.

„Ориент Рачков Експрес“ забележително премина през телевизионния ефир

Лудата стая се завърна с гръм и трясък в шоуто с нови попълнения и още по-забавни моменти. В най-екстремното и смешно актьорско предизвикателство се включиха Димитър Рачков, Милица Гладнишка, Борислав Захариев – Боби Турбото и Ненчо Балабанов. И тази неделя бендът „Найс Ту Митю“ и танцьорите от „Funky Monkeys” се погрижиха за свежото настроение на зрителите.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата неделя, когато на сцената Рачков ще посрещне звездните семейства Криско и Цвети, Део и Марияна и Венелин Венков и Невена Цонева. Кой още ще гостува и каква ще бъде темата на шоуто? – разберете на 24-и октомври от 20:00 по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.