Отпадналият преди големия финал Йонислав Йотов-Тото разказва за емоциите в „Маскираният певец“

На крачка от финала бе свалена една от най-атрактивните маски и лицето под Камъкът се оказа пълна изненада за всички - и публика, и панел. Под впечатляващата и тежка маска на Камъкът в трети сезон на „Маскираният певец“ се оказа рапърът Йонислав Йотов-Тото. Той изпълни блестящо песента I Wanna Be Your Slave на италианската рок група Maneskin и успя да затрудни следователите през целия сезон, които останаха без думи при появата му.

„Много исках да участвам в шоуто. Това ми беше мечта. Мистерията ме привлече. Аз съм на такъв етап в кариерата, в която казват, че името работи за теб. Но дали реално е така? Помислих си, че ако се скрия и ме познаят, може би е така. Но дори и Краси Радков, който ме познава от бебе, не успя да ме разпознае. Относно закачката с Герасим Георгиев-Геро - работим заедно в едно студио и му казах, че съм гледал предаването и мисля, че с Краси са супер двойка. Но го излъгах, че нямам много време да гледам. Той дори ме помоли да му помогна да разбере кой е Самураят и Камъкът. Помислих си, че ме пробва, тъй като все пак аз съм Камъкът и затова му отговорих, че не гледам шоуто. Според Геро Камъкът не беше Рафи, а някой по-едър. Когато свалих маската беше супер да му видя изражението, докато крещеше по мен. Ние от месеци работим заедно по един проект, който ще ви покажа декември“, разказва в студиото на „Здравей, България“ Тото. Така той потвърждава, че почти никой няма достъп до информацията за самоличността на участниците.

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

За костюма на Камъкът

„Костюмът мисля, че беше почти 50 кг. Косата ми беше мокра, когато го свалих. Хората, които го носеха, непрекъснато се оплакваха, че много тежи и ми казваха по-бързо да отпадам. Когато го видях за първи път, се уплаших. Не знам от какво е изработен, но падаха камъни и пясък от него. Създаден е от някаква материя, която е овъргаляна в пясък и камъни и изглежда автентично. Аплодисменти за майсторите на костюмите“, допълва рапърът.

​Владимир Михайлов: По време на последното изпълнение на Самураят, щях да припадна на сцената

За най-трудния момент в шоуто

„Нямах проблем с гласа, тъй като съм известен като човек, който говори. Знаех, че каквото и да запея, няма да ме разпознаят. Според мен хората не знаят как пея, а само как говоря“, каза още Тото. И подчерта колко силно е заблудил детективите следователи, които имат отношение към всеки тон и звук.

За отпадането преди финала

„Не очаквах тази грозна маска да стигне до тук. Мислех, че всички я мразят, защото е грозна. Обществото иска само хубавици, но не става така. Трудна маска за носене, грозна за харесване, аз го наричах „калния“, защото изглеждаше сякаш съм паднал в някаква кал и тя е засъхнала по мен“, обяснява повече за костюма Йонислав.

Алекс Раева - истории за успехи и провали

„Имам син на две години и се оказа, че него не мога да го излъжа за нищо. Жена ми знаеше къде съм, тъй като няма начин при малко дете. При започването на втория лайф, докато тече шоуто и малкия си играе в хола, чува музиката и пеенето, без да гледа телевизора и започва да повтаря „Тати, тати“. Даже веднъж беше казал в детската градина „Тати – Камъкът“. И отивайки в детската градина, госпожите ми споделиха, че той си говори нещо, но те много не го разбират. Малкият ме позна по гласа ми, тъй като не гледа самия екран, а само слуша предаването“, разказва Тото за това кой  от най-близките му хора е успял да го демаскира веднага.

За тежестта на популярността

„Това е нашата благословия и проклятие едновременно. Не ми тежи, но понякога искам да имам контрол над това да бъда известен. Но вече не мога. Затова искам да дам право на избор на сина ми, което е основно задължение на родителите“, споделя Тото.

Повече за работата му по YouTube канала му, в който наскоро бе гост Ицо Хазарта и за семейството му, което се опитва да запази анонимни, гледайте във видеото.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.