Семейството гостува в „На кафе“, където разказват за професионалните си проекти, за пътувания и приключения с близки приятели

Актьорът и водещ на популярното предаване „Маскираният певец“ Герасим Георгиев-Геро и спортната журналистка Цвета Гагарова гостуват семейно в студиото на „На кафе“, където разкриват как са посрещнали Коледните и Новогодишните празници. Споделят пред Гала предстоящите си професионални проекти след успешната година и още десетки весели семейни истории.

„Наложи се да останем тук и да прекараме празниците у дома, но го приемаме, че беше един добър завършек на старата година и добро посрещане на новата. През миналата година въпреки пандемията имах хубава година в професионален план с доста участия и в театъра. Имах премиера в „Укротяване на опърничавата“ и „Нова земя“ в Народният Театър „Иван Вазов“. Освен участието ми в „Голата истина за група Жигули“ заснех още два филма. Единият е на Тонислав Христов „Добрият шофьор“, като в главната роля е Малин Кръстев. Получи се един доста добър филм. През новата година очаквам да започна да снимам с Командарев. Имам и още един проект, за който не искам да разказвам, за да не ми мине черна котка път. Тази година е моята година на Тигъра. Роден съм през 1974 г. и съм дървен Тигър. Аз съм воден знак и това ще е моята година“, споделя Геро.

„И за мен беше хубава година. Станах част от NOVA телевизия. Спортен журналист съм. Чувствам се добре и в професионално естество беше една добра година. Не съм вече част от спортната редакция, както бях дълги години. Сега съм в предаване и се занимавам с постпродукция, където правя интересни интервюта, разбира се отново със спортисти. В канала NOVA News съм. Имам страхотен колектив и се чувствам добре. Отделно стартирам една спортна платформа, с която се занимавам извън работата в телевизията. Тя е онлайн платформа, в помощ на спортните федерации и клубове. Гледам да се развивам в тази сфера и ми е много интересно. Ново е, различно е и това поддържа интереса на човек, за да не зацикля на едно място и да не прави едно и също нещо“, разказва повече за себе си Цвети.

„Подкрепям напълно спортният сайт, с който се занимава съпругата ми с две нейни съдружнички. Казва се „Спортен календар“ и дано да потръгнат нещата, а аз съм плътно зад нея. Мисля, че когато човек търси и преследва някаква цел, винаги ще се получат нещата. Аз съм критичен и не спестявам когато има нещо. Не спестявам и на Дарко Ангелов също“, коментира актьорът.

„Често ме критикува в телевизията относно грим, тоалети и относно това как съм прочела нещо. Особено отношение има към футбола, където е по-добър, тъй като гледа много повече футбол от мен. Там има някакви забележки. Аз никога не го критикувам“, допълва спортната журналистка.

„Детето го водих дълги години на тенис на корт, но от тази година, тъй като навлиза в пубертета, започна да се интересува от групови спортове. Започна да се занимава с волейбол. Харесва й и играе към детско-юношеската школа на ЦСКА. Геро е от Левски и не е много съгласен“, разказва Цвета. „Аз много адмирирам това, че Йохана тръгна да спортува, защото спортът учи на дисциплина. Във времената на локдаун, движението е много важно“, допълва Геро.

За сватбения букет

„Насочих го към една моя приятелка Жени Лечева. Тя е всъщност човекът, който ни запозна с Геро. Жени е актриса и играеха в едно представление заедно с Геро. Тя е причината да се запознаем и да сме семейство от 13 години. Аз и върнах жеста и следващата година след нашата сватба се ожениха с Иван Лечев“, разказва историята Цвета.

За влакчето в Дисниленд в Париж

„На десетият рожден ден на дъщеря ми бяхме в Дисниленд в Париж. Беше вид юбилей и трябваше да се качим всички на влакчето. Гледах едни колички, които се движеха бавно като костенурки и си казах, това е нашето влакче. Наредихме се на опашката. Чакахме час и половина да влезем и когато наближаваме да влезем, виждаме табелките, на които пише, че ако сте с високо кръвно или с проблем със сърцето, е по-добре да не се качвате. Хората се качват и изчезват на някъде. Възрастен мъж и жена се качиха много усмихнати и след две минути ги върна това нещо и бяха като препарирани. Помислих си, че това не е нормално. Качихме се и ни обвързаха с колани. Когато каже щрак, това вече не е добре и особено при толкова много колани. Казаха ми да махна шапката и очилата. Тръгваме в тъмния коридор и в началото всичко е нормално, после един завой и после право нагоре, а след това значи има и надолу. Изненадаха ни. Не само нагоре, но и надолу и надясно. Казах си, че това е смъртта. Не можеш да разбереш на къде отиваш, само проблясъци се виждат. С главата надолу бяхме. Казах си ще се мре. Не можеш да слезеш. Не можете да си представите какво натоварване, дори и при пилот няма такова. Дори и да крещиш няма значение. На финала видях един тунел със светлинка в него и си помислих, че все пак сме живи. Тогава си спомних как изглеждаха двамата старци. Излязохме всички и седяхме на една пейка 30 минути, без някой да може да каже нещо. Това беше по-лека атракция. Имаше една, на която качваха хората на един небостъргач на около 20 етаж. Отварят ти един прозорец да видиш къде си и изведнъж те свалят рязко. Тук се чуваха предсмъртни викове. Ако са се качили двадесет човека, слизат десет. Другите ги изкарват в несвяст“, разкрива адреналинът, преживян в Париж, който ги отказва от високите скорости.

За бъркането на имената

„Имах един период, в който играех в 5 англоезични пиеси и героите ми се казваха с „Дж“ – Джордж, Джо, Джеймс… и в една от пиесите аз трябва да кажа фразата „Аз се казвам…“ Партньор ми беше Илияна Коджабашева и аз казвам фразата, като естествено бъркам името. Илияна клати глава, а аз излизам навън и питам колежката как се казвам. А тя ми отговаря: „Геро се казваш!“

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.