Гледайте епизода на криминалния сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Днес в епизода на „ФБР“ по NOVA любящият съпруг и баща на две деца Джим Русо (Клейбърн Елдър) се оказва отвлечен. Русо е шофьор на камион, с безупречно досие и без никакви врагове, но се оказва, че носи кална лопата в камиона си. Предположението на федералните агенти е, че я е използвал да зарови и скрие нещо, което по-късно се оказват торби с кокаин. Разследването показва, че похитеният шофьор е замесен в нелегални дела, простиращи се далеч отвъд въображението.

„ФБР“ разследва стрелба в нощен клуб

Наркотикът се оказва само брънка във верига от престъпни действия и намерения, в центъра на които стои организация подготвяща операция за свалянето на лидера на наркобанда. Ще успеят ли специалните агенти да арестуват заподозрениети и замесени в престъпления членове на бандата и ще пристигнат ли навреме, за да спасят тежко ранения Русо? Предстои да видим в епизода на хитовия сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Кандидат за президент е жертва на хладнокръвно нападение във „ФБР“

Междувременно Джубал е изправен пред трудно решение по отношение на бъдещето на разведената си жена и деца. Търсейки съвет от Маги, специалният агент решава да приеме, че бившата му съпруга и децата ще се преместят в Скарсдейл.

Не пропускайте развръзката на случая в криминалния сериал „ФБР“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.