Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA.

Докато полицаите са заети със спасяването на човечеството любовни проблеми тревожат Крис и Калата, макар и от съвсем различно естество. Двамата са с коренно различно отношение към любовта и жените, а опитът за обмяна на идеи между двамата ще се окаже повече от комичен.   

"Полицаите от края на града" спасяват света от смъртоносен вирус

Междувременно на прага на края на света Джиджи е на път да намери любовта на живота си. Той е млад, красив, изглежда много влюбен в нея и има обещаваща кариера в киното. Проблемът е, че жанрът, в който се развива, е доста притеснителен.

Калата под прикритие в "Полицаите от края на града"

Поредица от комични ситуации и неочаквани обрати предстоят в епизода на комедийния сериал. Не пропускайте да видите как само за няколко часа от трима нищо и никакви полицаи, Пацо и неговите хора ще се превърнат в конници на апокалипсиса и в спасители на човечеството.

Как ще приключи спасителната им мисия и ще успеят ли да "блеснат" – гледайте тази вечер, в епизода на "Полицаите от края на града" в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.