Журито в любимото шоу за имитации отново ще оценява представянето на участниците в компанията на Хилда Казасян, Юлиан Вергов и различна гост-звезда

Екипът на „На кафе“ откри Димитър Ковачев-Фънки на премиера на книга за поезия, а музикантът сподели какво означаваа изкуството за него и разкри какво да очакват зрителите в предстоящия сезон на „Като две капки вода“.

Мариана Попова: Готова съм да се излагам в „Като две капки вода“

„Нямам никакво намерение да се променям заради юбилейното издание на „Като две капки вода“. Хвана ли го, ще го захапя като булдог. Не отстъпвам от принципите си. Винаги съм бил музикант и съм говорил като такъв. Сега подочувам, че новите участници ще бъдат много добри. Ще има много интересни хора, което ме кара да вря и кипя. Защото, няма да споменавам имена, но с една от тях сме били жури. Аз знам какво може тя. Мариана Попова. Много я харесвам“, разкрива Фънки.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.