Не пропускайте драматичната поредица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

В новите епизоди на драматичната поредица „Лъжите в нас“ тази седмица зрителите на NOVA ще станат свидетели на още заплетени истории и неочаквано развитие на събитията. От вторник до петък в 20:00 ч. героите ще бъдат поставени пред съдбоносни решения, силно емоционални ситуации, тъмни сделки и нови предателства.

Ирина (Диана Димитрова) ще получи шанс да стане част от семейството си отново и да бъде приета от сестра си Рая (Радина Думанян) и съпруга й Сава (Орлин Павлов). Младата жена ще се превърне и в единствена надежда за спасение на компанията Шперфазер и нейните големи клиенти. За да запази семейния бизнес от кризата след палежа, Ирина ще опита да заблуди конкуренцията  с тъмна сделка.

Ирина пред съдбоносно решение в „Лъжите в нас“

Междувременно Прокуратурата е по следите на Шперфазер заради природното бедствие в Арадиново, причинено от незаконна сеч, а за прокурор по случая ще бъде назначена една от най-добрите приятелки на Рая – Адриана (Йоана Буковска-Давидова). Сблъсъкът на служебните задължения и приятелския дълг ще поставят героите пред трудни избори и големи житейски дилеми, след като се налага по случая да работи и друг близък човек на Рая и Адриана – журналистката Бояна (Мария Сотирова).

Ще се наложи ли Сава да заеме мястото на Шейтанов в „Лъжите в нас“?

Семейните ценности и опазването на бащиното име и бизнес са основни цели за по-малката дъщеря на Шейтанов. Зрителите на NOVA ще видят на какво е способна Рая, за да защити честта, компанията и реномето на семейството си. Тайната ще опита да скрие дори от съпруга си Сава.

Звездна кино премиера с червен килим на „Лъжите в нас“

Как ще реагира Сава на стореното от Рая? Ще се наложи ли на Адриана да продължи да работи по случая „Шперфазер“ или ще го предаде на друг, за да запази работата и приятелството си? Скок в журналистическата кариера срещу предателство или лоялност към близък приятел ще избере Бояна? Ще успее ли Ирина да сключи сделката, на която всички разчитат? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Фотография: Кирил Станоев

Не пропускайте „Лъжите в нас“ от вторник до петък от 20:00 часа по NOVA!

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.