„Зрителите ще бъдат много изненадани“, категоричен е актьорът

Орлин Павлов, на когото е поверена една от ключовите роли в най-новия сериал по NOVA, разказа малко повече за ролята си, за съвместната си работа с колегата си Дарин Ангелов и сподели много интересни истории от живота си.

За сериала „Лъжите в нас“

„Харесвам това, което виждам на екрана до момента. Става все по-интересно. Харесва ми как изглежда сериала, коментарите, мненията на хората. Той е много различен – както като заснемане, така и като актьорска игра. Историята е интересна, прилича на октопод от преплитащи се истории, които се затягат полека като обръч. Хората, може би очакват действието да се случва много по-бързо, но мисля, че темпото е добро. Защото не може в първите епизоди да разбереш кой е добрият и кой е лошият?“, разказва той.

„На моменти ролята ми изисква да съм гадняр, да обиждам образа на Дарин и е много трудно. Защото ние си говорим нещо от живота и в един момент се казва: „Екшън! Снимаме! И ми трябва малко време, за да се настроя срещу него, което е странно! Но много харесвам героя си!“, категоричен е актьорът.

Диана Димитрова: Моята героиня от „Лъжите в нас“ се завръща у дома с много недоизказани истини

„Няма перфектни неща. Когато се гледам или слушам, след време си казвам: „Защо не направи това или онова?“, споделя Орлин Павлов.

„На мен ми допада изключително много. Това не е първият проект, в който работим заедно и виждам процеса по развитието между сериалите, по които сме работили и филмите, които той прави. Наистина има голяма градация“, допълва Дарин Ангелов.

„Сериалът е авторски и тепърва започва да разцъфва. Следват много интересни събития, които определено ще заинтригуват публиката. Ще им зададем много теми, върху които сами да разсъждават”, разказва Орлин Павлов.

Поредни неприятности в "Шперфазер"

За участието на Дарин в „Като две капки вода“

„Много ми хареса как Дарко се преобрази в мен в „Като две капки вода“. Беше много динамичен, а, когато се движиш много по сцената, е малко по-трудно да се пее. Дарко се справи супер!“, категоричен бе Орлин Павлов.

Как семейството на Орлин Павлов е отпразнувало рождения ден на дъщеричката му Елизабет, планират ли братче или сестриче за нея и още много семейни спомени и забавни предизвикателства, гледайте във видеото на „На кафе“.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.