В ефира на DIEMA SPORT продуцентите ще водят над четири часа шоу с риалити елементи, игри и атрактивни гости

Нова Броудкастинг Груп и генералният спонсор на турнира за Купата на България Sesame.bg стартират нов телевизионен проект. Форматът е в партньорство с продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, а целта е надпреварата да се превърне в още по-атрактивен за привържениците телевизионен продукт.

Предаването „Sesame Купа на България“ ще постави своето начало в ефира на DIEMA SPORT, част от спортния премиум пакет DIEMA XTRA, на 12 април в 17.30 часа и ще подгрее и проследи полуфинала между Славия и ЦСКА. Зрителите ще станат свидетели на близо четиричасов формат, изпълнен с много емоции, риалити елементи, игри, атрактивни гости и водещи футболни експерти. Шоуто ще продължи на 13 април със сблъсъка между Лудогорец и Левски, както и с реваншите от полуфиналите и заключителната битка за трофея на 11 май.

„За нас Sesame Купа на България е турнир, който в най-пълна степен изпълва смисъла на футбола като игра, носеща чиста емоция. Надпревара, в която малкият може да победи големия и неизвестният – известния. Или иначе казано – равен шанс за всички... Приехме да станем част от този проект и лица на Sesame.bg, защото амбициите на бранда са свързани с развитие на проект с широк хоризонт, в рамките на който да се реализират редица инициативи. Тук идва и нашата роля, в която на база дългогодишния ни телевизионен опит, да помогнем за разгръщането на формат, който не е правен досега у нас. Още на 12 април, за първия полуфинал, зрителите ще станат свидетели на близо 4 часа жив ефир с атрактивни гости, игри, риалити моменти и едни от водещите футболни експерти. Всичко това ще бъде облечено в модерна визия, а за изпълнението му ще се използват най-добрите технологии и студио от ново поколение, което ще бъде показано за първи път в родния ефир“, споделиха Иван и Андрей преди старта на телевизионното шоу.  

От Sesame.bg посочват, че за да допринесат за надграждане на преживяването от турнира, работят по разработването на дигитален продукт, който ще съчетава нова уеб платформа и социални мрежи. Там всеки ще може да научава най-интересното от Sesame Купа на България

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства в света.

Информация за DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA XTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.

DIEMA XTRA включва ексклузивни спортни събития като българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, английската Висша лига, Купата на Лигата на Англия, германската Бундеслига, френската Лига 1, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс турнири и още много интригуващи първенства, обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа.