Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Надя, Мартин и приятелите им екоактивисти са готови на всичко, за да спрат бетонирането на поредния красив залив на родното Черноморие. Смелите действия на младежите, обаче, им създават противници, в резултат на което, екоактивистите са арестувани. Ще успеят ли родителите на Надя да я освободят навреме?

Оспорван турнир и любовни предизвикателства в „All Inclusive“

Семействата Чобанови и Сиромашки след като преминаха през различни перипетии, успяха да си простят е време да преоткрият любовта помежду си, но проблемът с обърканата им резервация продължава да ги притеснява. Междувременно, в комплекса пристига още едно семейство със същия казус. В опит да се преборят за правата си, потърпевшите подават жалба в полицията. Къде се крие разковничето на загадката и ще намерят ли начин да се справят с общия враг или каузата ще се окаже изгубена?

Изненадващи съдбовни решения в „All Inclusive”

В желанието си да организира един супер забавен ден за своята приятелка Вики, малкият Сашко се преобразява в находчив бизнесмен като включва в плана си и двамата Тошковци. След поредица от комични ситуации, избухва поредната семейна война между родителите на Сашко и Вики, които ще им наложат строга забрана. Каква е тя и ще съобразят ли децата с нея, гледайте в „All Inclusive” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Трагикомични изненади и шокираща тайна в „All Inclusive“

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.