Какви ще бъдат последствията от него, гледайте тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Нова порция смях и добро настроение очаква зрителите в епизодa на “All Inclusive” тази вечер по NOVA.

Съпругите от „All Inclusive“ изчезват безследно

В епизода тази вечер Надя (Йоанна Начева) е поставена пред много труден избор. Най-изненадващо в комплекса пристигат софийско ѝ гадже Тони (Алек Чурчич) с приятелите Яница (Моника Иванова) и Боби (Живко Сираков). Тримата са пропътували разстоянието от София до морето, за да направят специална изненада за предстоящия рожден ден на Надя. Как ще реагира тя, след като все повече осъзнава различията си с повърхностната компания, ще стане ясно тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Смелост или безрасъдство в „All Inclusive”

Междувременно, приключенията за Чобанови и Сиромашки продължават. След разочароващото посещение в местния полицейски участък, където те първо подадоха, а след това оттеглиха жалбата си за измама срещу предприемача Такис (Красимир Добрев), семействата не могат да се примирят с несправедливостта. Маститият бизнесмен е замесен не само с фалиралата туристическа агенция, но и със застрояването на един от малкото останали диви плажове в района. Такис си е осигурил достатъчно влияние и успява да мине безнаказано между капките, намирайки вратички в закона, за да постигне своите безскрупулни цели. Каква идея ще хрумне на Елена (София Маринкова), за да се даде гласност на случая и ще се окаже ли тя работеща?

Оспорван турнир и любовни предизвикателства в „All Inclusive“

Голяма изненада разбърква мислите и на тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Една шокираща за нея случка ще създаде напрежение между двама им с Чефо (Любомир Бъчваров). Местният рибар крие малка тайна, която предизвиква буря от противоречиви емоции с неочаквана развръзка. Каква е неговата тайна, гледайте в “All Inclusive” тази вечер, от 21:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.