Не пропускайте комедийния сериал в днес от 21:00 ч. по NOVA

Премеждията на веселата компания от “All Inclusive” продължават. Семействата искат да се насладят на зимната си ваканция, но някои от героите са се оплели в куп трагикомични обстоятелства, които не им дават мира.

Христо вдига залога в “All Inclusive”

Шокиращата загуба от залозите за футболния мач кара Христо (Ненчо Балабанов) спешно да реши как да възстанови пропилените средства, без това да стигне до Марияна (Елена Атанасова). Тя вече е подозрително настроена към него, след като констатира, че е свалил брачната си халка. Спомените я връщат назад във времето към една негова кратка забежка, която едва не разби цялото им семейство. Опарила се веднъж, Марияна не иска да изживее втори път същия ужас и е готова на всичко, за да провери дали в съмненията й съществува доза истина. Опитвайки да избегне назряващия конфликт, Христо спешно трябва да си откупи обратно оставената в заложна къща халка, но това се оказва нелека задача, която го завихря в неподозирани проблеми и изисква определени жертви.

Сватба пред провал в “All Inclusive”

След недоразумението със залятата с вино сватбена рокля, напрежението между Пламен (Любен Кънев) и Евдокия (Нели Монеджикова) нараства с часове. Отчаяната булка е категорична – този човек няма място на сватбата след всичко, което й причини. Елена (София Маринкова) и Чефо (Любомир Бъчваров) напразно се опитват да я вразумят. Двамата нямат друг изход и влизат в таен заговор, за да сдобрят скараните тъща и зет. Има ли шанс планът им да сработи или отношенията между враждуващите страни са безвъзвратно погубени?

Мистериозен тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive”

Денис (Симеон Ангелов) не оставя Стефани (Дебора Жечева) да скучае в Банско. Хлапето е готово да измисли какви ли не щури забавления, за да развесели гостенката от Канада. Двете деца се чувстват чудесно на снежните писти, където се учат да карат ски с помощта на Явор (Юлиян Малинов) и Мартин (Алекс Иванов). Неприятна изненада обаче внезапно ще помрачи радостта им. Какво ще се случи и дали ще намерят бързо и правилно решение за бедата си?

Играта “Истината или пиеш“ събаря и тримата участници в нея. Двамата конкуренти Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) прекаляват с чашката и геройски заспиват, минути преди да са разбрали отговора на най-важния за тях въпрос – кого харесва чаровната певица Калина (Рада Кайрякова). Тя им е приготвила изненада, която ще ги отведе сред тайните на местната кухня в Банско. Но кулинарното пътешествие ще има неочакван за всички завършек.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.