Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Предстоящата сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) предизвиква големи главоболия, но и много комични ситуации за семействата в eпизодa на „All Inclusive” тази вечер по NOVA. Куп недоразумения очакват развълнуваната булка броени дни преди важния ден. Специалната рокля, шита по поръчка, се оказва малка, кумовете са сериозно възпрепятствани да дойдат, а и кръщелното свидетелство на Чефо (Любомир Бъчваров) не може да бъде открито никъде. Разбира се, на помощ веднага ще се притече нейният любимец – Явор (Юлиян Малинов), който е готов да открие решение за всичките ѝ проблеми, но дали ще успее и този път? И ще се вслуша ли Евдокия все пак в знаците на вселената или никой не е способен да помрачи огромното ѝ желание за сватба?

Тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive”

Стефани (Дебора Жечева) още е сърдита на Денис (Симеон Ангелов) заради шегата, която пакостливото хлапе си направи с всички възрастни, провокирайки ужасна бъркотия покрай мистериозния тест за бременност. Момиченцето не одобрява голяма част от белите на Денис и вече отказва да общува с него. С цел да си върне приятелството й, малкият е готов на компромис. Какво условие ще постави Стефани и как самата тя ще трябва да превъзмогне себе си, за да осъществят тайната си сделка?

Вълнуващи коледни изненади в “All Inclusive”

Междувременно отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов) се обтягат още повече заради промяната в неговото поведение. Отдаден на научната си кариера в мечтаната катедра на известен американски университет, той е пренаредил своите приоритети. Дори по празниците Мартин не успява да се откъсне от работата. Надя осъзнава, че откакто са заминали за Америка, тя постоянно е на заден план и се чувства все по-самотна и изоставена.

Единствено Марияна (Елена Атанасова) усеща болката на дъщеря си и се опитва да разбере истината за отношенията на двамата млади. Ще има ли сили Надя да разкрие пред майка си тайните, които крие за своя живот в Америка и дали Марияна може да й помогне на този нелек житейски кръстопът?

Нова възможност за изкарване на лесни пари открива предприемчивият Христо (Ненчо Балабанов) в лицето на Пепино Прогнозата (Павел Владимиров), когото случайно среща в хотела. С какво се занимава Пепино и дали Ицо ще съумее да удари джакпота с изкушаващата оферта за бърза и сигурна печалба, ще стане ясно тази вечер по NOVA.

Гледайте развръзката на щурото семейно приключение в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.