Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Щури изненади и много емоционални моменти очакват Чобанови и Сиромашки в следващия епизод на комедийния сериал “All Inclusive“. След като приятелските семейства най-накрая разкриха причината за своя конфликт, те успяха да превъзмогнат голямото недоразумение, което толкова дълго време ги разделяше. Но преди да се насладят на най-светлите празници заедно, ги връхлитат нови приключения в Банско. 

Големи изненади около празниците в “All Inclusive”

Неочакваната новина, че Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) ще се женят, изумява всички, но конкретните планове за предстоящата сватба вече оставят семействата съвсем без думи. Пламен (Любен Кънев) е в пълен шок, когато разбира как ще се отрази новата ситуация в дома му, а изненадата за Чефо е не по-малка. Какво точно е решението на Евдокия, което е напълно неприемливо за семейството й, как ще промени то живота на нейните близки и до къде ще стигне бъдещата булка в екстравагантните си идеи?

Състезание по танци преобръща отношенията в “All Inclusive”

Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) вече признаха един пред друг симпатиите си към Калина (Рада Кайрякова), но продължават да се дебнат по най-комичния начин. Двамата ергени уж искат да спрат с конкуренцията помежду си, но сякаш не намират начин да я прекратят истински. Дали разумът все пак ще надделее у един от тях или ще продължат да се борят едновременно за сърцето на чаровната певица?

Таен план за сдобряване на семействата в „All Inclusive“

Точно навръх Коледа, Христо (Ненчо Балабанов) има още два радостни повода за празнуване – рожден и имен ден. Но тъй като никой от приятелите му не си спомня за неговите важни дати, той е тъжен и разочарован. И точно, когато е почти убеден, че това е най-мрачният му ден, го връхлита най-голямата изненада. Каква е тя и как ще преобърне празниците на семействата, предстои да разберем в епизода на “All Inclusive” тази вечер.

Гледайте развръзката на щурото семейно приключение в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.