Гледайте комедийния сериал тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства в „All Inclusive”. След щурия купон за рождения ден на Христо в президентския апартамент, мистериозно се появява положителен тест за бременност, който предизвиква смесени емоции у двойките. Шокиращото откритие попада първо в ръцете на мъжете, които са напълно озадачени. Започва комично издирване на притежателката на теста. Дали Пламен (Любен Кънев) и Елена (София Маринкова) имат шанс да станат родители за трети път? Или по-скоро предстои Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) да се сдобият с нова рожба, а може би пък дори да станат баба и дядо? Мистерията е пълна.

Предсватбени вълнения и празнични изненади в “All Inclusive”

Едно е сигурно – след пристигането им в България за празниците, отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), изглеждат по-скоро хладни и дистанцирани. Но именно те са едни от заподозрените притежатели на положителния тест. На какво се дължи очевидното напрежение помежду им и дали ще успеят да го превъзмогнат?

Големи изненади около празниците в “All Inclusive”

Разточителните планове на Евдокия (Нели Монеджикова) за луксозна сватба са заплашени от провал, но Явор (Юлиян Малинов) веднага се притичва на помощ, предлагайки услугите на свой познат – опитен сватбен агент, който може да организира мечтания ден по безупречен начин. Стресираната булка прегръща идеята и трескаво подготвя всички малки детайли. Но дали нейното семейство ще я подкрепи за учудващо екстравагантните й желания, предвид, че са причина за продажбата на семейния им дом?

Състезание по танци преобръща отношенията в “All Inclusive”

Плановете на Парушев (Петър Калчев) за среща с хубавата Калина (Рада Кайрякова) са помрачени от неприятна заплаха. Бащата на бременната му бивша изгора Мара отново го издирва, защото е убеден, че Йордан се опитва да избяга от отговорност, докато тя носи детето му. Сърдитият татко (Ивайло Калоянчев) е непреклонен – думата си е дума и двамата трябва да се оженят. Парушев е силно притеснен и пробва да спаси своята среща с певицата по изненадващ начин. Какъв обрат ще настъпи в комичната ситуация, зрителите ще разберат тази вечер, от 21:00 ч., по NOVA.

Гледайте развръзката на щурото семейно приключение в предстоящия епизод на сериала „All Inclusive“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA. 

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.