Темите и гостите в сутрешния блок от 7.00 ч. по NOVA

В първото му телевизионно интервю след назначаването – вътрешният министър в служебния кабинет Иван Демерджиев. Как ще бъдат организирани предсрочните избори? Защо се налага жандармерия да разтървава служители на БАБХ и работници на частната фирма на ГКПП „Капитан Андреево“? Докога ще продължи акцията на МВР срещу пияните и дрогирани шофьори, а ще има ли и акция срещу полицаи, които покровителстват и пазят криминално проявени?  

Ще бъде ли променен геополитическия курс на България към сближаване с Русия с действията и назначенията на служебния кабинет? 

Как възрастна пациентка с COVID-19 е разкарвана между няколко столични болници и отвсякъде отказват да я приемат? 

След като бе блъскана и изгонена от държавен служител в „Напоителни системи“, земеделска производителка от Пловдивско ще унищожи сама реколтата си, защото все още няма вода за поливане. 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” във вторник, 9 август, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.