Те ще премерят сили в решаването на пъзели от най-екстремното риалити на сцената на Sofia Summer Fest

Едни от най-атрактивните участници от сезон 3 Стоян и Красима и победителят от сезон 3 Андрей споделиха впечатленията си от новите участници във формата и споделиха личния си опит от игрите. „Препоръчвам на всеки, който има възможност, да го преживее. „Игри на волята: България“ те променя не само като човек, но променя и ценностите ти, отношението ти към хората. Дава много ценен опит“, разказва Красима.

Непобедими, Безстрашни и Супергерои в битка с огромен залог на старта на “Игри на волята: България”

„Забелязвам, че всяка година има надграждане в кастинга. Тази година в предаването влизат страшно интересни личности и много добре подготвени физически момчета и момичета. Би ми се искало да можехме и ние да се включим с една битка срещу тях. Моят личен фаворит, след като изгледах снощния епизод, е Елица“, допълва Стоян.

ГАЛЕРИЯ: „Пъзелите на „Игри на волята“ – специално събитие събра фенове и участници от предходни сезони

За пъзелите в игрите

„Ако има кой да ги реди, пъзелите изобщо не са трудни. Неделчо много пъти изваждаше отбора си от калта благодарение на тях. Аз също съм си набелязала фаворит и се надявам да се окаже силен играч. Пожелавам успех на всички.“, споделя Красима.

„Съмнявам се, че в този сезон ще има друг такъв като Неделчо. Хубавото на този формат е, че трябва да бъдеш много комплексен играч, за да спечелиш. Трябва да можеш да си добре подготвен физически, да имаш добър баланс, но да правиш и стратегии. Ако в сезон 3 имаше отбор на Резервите, конкуренцията щеше да бъде много по-голяма. Ще ми бъде много интересно как това племе ще участва в битките. Тази вечер ще гледам с нетърпение“, категоричен е Стоян.

Старт на „Игри на волята: България“: Тежки битки и непредсказуеми обрати очакват зрителите на NOVA

„Моят съвет към участниците в сезон 4 е да не изневеряват на себе си, да дадат всичко в игрите и да не изневеряват на чувството си за справедливост“, споделя Красима.

„Игри на волята" ме направиха по-разкрепостен. Най-голямото предизвикателство за мен беше, че това е социална игра. Играеш с хора, които невинаги харесваш. Трябва да се съобразяваш с други. Смятам, че всеки сезон става все по-интересен. С голямо нетърпение очаквах този сезон и вчера гледах с голямо удоволствие. Няма да пропусна нито един епизод", споделя големият победител Андрей Гридин.

Всеки, който желае, може да опита да нареди част от пъзелите и да се потопи в атмосферата на най-екстремното риалити на сцената на Sofia Summer Fest.

Каква ще бъде следващата битка и кои воини ще заемат последната 8-ма позиция в трите племена? Какви неочаквани обрати предстоят, вижте тази вечер в „Игри на волята: България“ в 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.