Първите два епизода на семейната сага ще бъдат излъчени пред жителите и гостите на живописния град тази вечер в 19.30 ч.

Преди предпремиерата, феновете от местната общественост ще имат възможност да се срещнат лично с актьорите и с екипа на сериала. Режисьор на „С река на сърцето“ е Мартин Макариев, а в ролите зрителите ще видят обичани таланти, сред които Александър Сано, Александър Димов, Луиза Григорова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Яна Маринова, Анастасия Лютова, звездата от Северна Македония Игор Ангелов и други.

Режисьорът на сериала Мартин Макриев и актьорите с ключови роли в проекта Яна Маринова и Малин Кръстев повдигнаха завесата за предстоящата ексклузивна прожекция специално за жителите на живописния Видин.

„С река на сърцето“ със специална предпремиера във Видин

„Обиколихме много локации, но това което ни грабна във Видин, беше река Дунав и планините. Смятаме, че реката е вълшебно място и региона заслужава – интересен е и има какво да се види тук. Жителите на града ни приеха много добре. Мога да издам за зрителите на NOVA, че ще видят нещо много интересно на 13 септември от 20.00 ч. по NOVA”, разкрива Мартин Макариев.

„Героинята ми е трудна за игра. Боря се със себе си, за да се получи най-доброто за този сериал и за екипа. Иначе тя е сръбкиня и е много интересен персонаж. Готвач е, за разлика от мен, защото аз не умея да готвя. В сериала има много тайни. Той разказва за решенията и за нещата, които човек може да направи от гняв, от любов, от чувство за справедливост. Всички герои носят реката в сърцето си и с кръвта и с потта си заслужават да бъдат достойни хора. Разбира се, показваме и тези, които искат да ги манипулират, използват и употребят за собствена изгода“, разказва Яна Маринова.

„Първо ме обидиха с тази малка роля, която ми дадоха. Аз съм технолог по вината с дъщеря шеф в полицията. Това е абсурдно и затова реших да разширя малко ролята и да вдигна нивото на сериала“, шегува се Малин Кръстев. И допълва: „Влизам качествено и по същество в чужди епизоди, но екипът не издържа и казва по-рано „Стоп!“

„Без него нямаше да се справим в нито една сцена!“, признава Мартин Макариев.

„Много сме благодарни на Бонония Естейт, защото благодарение на това имение, снимаме на страхотна локация. Чувствам, че снимам в сериал от най-висока класа. Красотата на гледката е незабравима“, допълва Яна Маринова.

„С река на сърцето“ завладява телевизионния екран от 13 септември

„Тази вечер пред крепостта „Баба Вида“ във Видин всички желаещи, ще могат да видят ексклузивно първите два епизода на сериала“, споделя Мартин Макриев. „Хората тук са страхотни. На която и врата да сме почукали, са ни приели прекрасно. Нашият партньор Бонония Естейт, община Видин… каквото сме поискали, това ни е дадено. Освен топлота и гостоприемство, друго не сме срещали.“

„Радвам се, че съм в този екип и вярвам, че добро изкуство се прави от съмишленици и приятели. Благодаря на Марто, че събра S-класа артисти. Мисля, че NOVA и българският зрител заслужават да получат този продукт, направен с толкова много любов и професионализъм. И град Видин заслужава този сериал – тази наша обща любов“, категоричен е Малин Кръстев.

 

„Тази вечер зрителите и гостите на Видин ще имат възможността да видят първите два епизода на сериала. Излъчването ще бъде специално за тях. Благодарим на всички хора от Видин, които оказаха съдействие за заснемането и цялостната реализация на този сериал. Надявам се да останат много доволни“, споделя актьорът Пламен Манасиев

„Хората вече започнаха да свързват крепостта със заснемането на сериала. За нас е огромно удоволствие да бъдем домакин за заснемането на част от епизодите. Също предполагам, че за актьорите е било голямо удоволствие да снимат в единствената изцяло запазена българска средновековна крепост „Баба Вида“. Ще си позволя да разкрия, че крепостта е показана като манастир в сериала“, разказва Калин Виденов, уредник на крепостта „Баба Вида“.

„За нас това е много специална вечер. Истински съм щастлива, че първо можем да споделим с хората от Видин нашият нов сериал. Дължим им го, защото бяха изключително сърдечни и гостоприемни към целия екип на продукцията от самото начало на снимките през месец май. Надявам се да харесат сериала и да видят града си и околностите по един нов и вълнуващ начин“, сподели главният изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг груп“ Стефана Здравкова.

„С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествени филмови продукции, да подкрепя творческите професии в тази сфера и активно да участва в развитието на филмовата индустрия у нас.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.