Отпадналата участничка признава, че се е раздала на Арената за племето, предавайки му желанието си за победа

Домакинята от Панагюрище Велислава Ангелова бе една от най-обсъжданите участнички в „Игри на волята: България“ сезон 4. Тя прикова погледите на зрителите още преди да стъпи на Арената с разкрития, които малко жени биха направили. Поредният отпаднал играч от екстремното риалити разказва повече за битките и изпитанията пред репортера Драгомир Танев и оператора Таси Асенов за „Събуди се“.

„Не бях толкова добре физически подготвена, а също така и не съм добър стратег, но дадох всичко от себе си. Раздадох се на Арената за себе си и за племето. Имах усещането, че племето няма нужда от мен. Факт е, че може да продължи без мен, но тогава ще усетят силната ми страна. Успях да им предам желанието за победа, мотивацията и моят хъс. Най-важното за мен беше да запазя ядрото цяло“, разказва пред репортера отпадналата участничка.

Велислава се сбогува с “Игри на волята: България”

„Реших да рискувам и бях изключително смела. Моята експресивност и емоционалност са в играта, защото аз горя в нея“, признава Велислава, която извън битките показа способности на медиатор.

„Относно шейка с плацентата, държа да отбележа, че това е практика в цял свят. Тя вече е навлязла и в България. Дамите пием шейк, в който има парче от плацентата, не цялата плацента. Тя се смесва с банан, авокадо, мляко и като вкус не се усеща. Шейкът има много позитиви, но и негативи. Решението е трудно и е въпрос на личен избор. Аз го направих за себе си, тъй като смятам, че загубените хормони по време на раждането, трябва да ги възвърна, за да подпомогна възстановяването си. Говорим за хормоналния баланс и след родилната депресия, които са следствие на естествено раждане. Това е напълно нормален процес“, споделя повече за признанието, което предизвика широко обсъждане в социалните мрежи.

Куков: Вече се вижда падането на маските в „Игри на волята: България“

„Възхищавам се на многодетни майки и семейства, тъй като няма страшно да имаш повече деца. Ако се чувстваме добре в кожата си и можем да помагаме на хората около себе си, да даваме нов живот и да създаваме едно по-добро поколение, защо да не го направим? Трябва!“, е категоричното мнение на Велислава, която има две собствени, едно доведено и обмисля да има още деца в семейството си.

„Игри на волята“ не успяха да пречупят волята ми. Тествах я и ми беше трудно без децата, семейството… Има интриги, любов, война, но има и много щастие. Бяхме като семейство. Сплотихме се и правихме забавни неща заедно“, допълва участничката, която желае да се развива в различни сфери и сбъдна една своя мечта участвайки в риалитито.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.