Припомнете си четвърти епизод на разследващата криминална драма тази вечер от 22.30 ч.

Нов страховит криминален случай предстои в днешния епизод на „Дяволското гърло“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA. Дете изчезва край Тъмното езеро в новия епизод на криминалната драма, но ще открият ли връзка между престъпленията разследващите? 

Теодора Духовникова отново ще влезе в обувките на агент Мия Язова, за да се върне към разследването, но този път ще доведе със себе си в Смолян и дъщеря си Диана. Дали нейната поява ще затрудни разследването и как ще се отрази на взаимоотношенията помежду им? Ще остане ли незабелязана Диана за местните хора, с кого ще я срещнат обстоятелствата и дали самата тя няма да се окаже в опасност?

Мия напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на „Дяволското гърло“

Според Мия извършителят отнема на жертвите нещо конкретно, свързано с някаква символика. Има добър самоконтрол, може би е сериен извършител и има някаква мисия. Тя вижда нещо лично в мотива - ярост, ненавист. Дали е на прав път и докъде ще ги заведат новите следи?

Мия Язова в директен сблъсък с главния прокурор на Смолян в „Дяволското гърло“

Междувременно Филип Чанов ще се обърне към брат си Асен с молба за помощ като човек, който познава добре планината. Разследващите ще се изправят пред страховит нов случай на изчезнало край Тъмното езеро дете. Има ли връзка с двете жертви – Петър Кехайов и Дичо Манолов – предстои да разберем в епизода на българската криминална драма тази вечер в 22.30 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook