Специално за зрителите на NOVA Деси Жаблянова интервюира Дроба

Днес в рубриката за сериала „С река на сърцето“ в "На кафе" Деси Жаблянова представя един от любимите герои на зрителите. Той е отрицателен персонаж и през цялото време му се налага да си взима кислород. Преживял е тежък атентат и през целия филм носи бутилката кислород със себе си. Прякорът му в сериала е Дроба и е изигран от македонския актьор Игор Ангелов. В живота си той е скромен човек. Интересното е, че връзката с жена му започва още в училище, когато са едва 16-годишни. Харесват се. Той е бил зле по математика, а тя му е помагала. Понастоящем имат двама големи сина. Извън киното, Игор много обича природата. Затова живее извън града. Има голяма градина и декари с грозде, от което прави вино. Освен в "С река на сърцето" Игор Ангелов играе още и в сериала „В сърцето на машината“ в образа на Сатъра - лентата, което ще се бори за „Оскар“ за чуждоезичен филм на 95-ото издание на наградите на Американската филмова академия.

Приятелства и предателства в новите епизоди на „С река на сърцето“

Специално за зрителите на NOVA Деси Жаблянова направи интервю с него, за да покаже как се чувства той в образа на Дроба.

Това, че във филма трябва непрекъснато да носиш кислородната маска, пречи ли на теб или на героя ти?

Маската не ми пречи, а кислородът ми помага да дишам своодно. Дроба е преживял опит за атентат и тя е неизменна част от него. С течение на времето свикнах с него. Налага ми се още да кашлям и да преправям гласа си.

Истинска ли е кислородната бутилка, която използва твоя герой?

Истинска е, включвали сме я в различни сцени и наистина работи.

Конфликти и срещи с лица от миналото в „С река на сърцето“

Извън филма как гледаш на хората като Дроба?

В действителност не съм се срещал с хора като героя, който играя. Генерално не харесвам страшните хора, които вършат лоши неща. По природа аз не съм такъв, но всеки човек носи и тъмна страна. Прикриваме някои неща – това са пространства, в които не влизаме, врати, които не отваряме. Като актьор, аз съм се научил да влизам в тях.

Любов и тайни в „С река на сърцето“

Как си партнираш с останалите актьори на снимачната площадка?

Разбираме се перфектно. Моите контакти с всички са отрицателни. Досега убих една прекрасна млада жена, която желаех и в която бях влюбен. И всеки, с когото си партнирам, взима от тази отрицателна енергия. Аз съм основният отрицателен герой в „С река на сърцето“, който навсякъде сее зло. Има лоши идеали, коварни мисли и отрицателни действия.

„В новите епизоди тази седмица Дроба ще продължи да преследва героя на Александър Сано – Петър, защото трябва да му даде отговор дали ще работи за него. Ще го притисне по всякакъв начин. Другото, което ще се случи тази седмица е още едно убийство“, разкрива Деси Жаблянова.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.