Припомнете си шести епизод на разследващата криминална драма тази вечер от 22.30 ч.

В епизода на „Дяволското гърло“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA аутопсията на намерения труп ще покаже, че той е на повече от месец, което значи, че това може да е първата жертва на убиеца. Мия ще заподозре, че серията от престъпления и начинът, по който са извършени, води до мотива „наказание". Отнемането на органи от жертвите може да е ритуал, който няма да приключи, докато не свърши "разказа" на убиеца. Разследващите се опитват да изградят профила на извършителя, но дали са на прав път или се отдалечават все повече от истината?

Опасна близост между Мия и Филип в „Дяволското гърло“

Асен ще изтръгне със сила страшно самопризнание от пчеларя. Какво ще му струват обаче методите „извън закона" и дали няма да нарушат хода на разследването? Пчеларят ли е убиецът или зад престъпленията в района на Смолян се крие нещо много по-голямо?

Филип се обръща за помощ към брат си за нов случай в „Дяволското гърло“

Междувременно дъщерята на Мия - Диана прекарва нощта в гората с Лазар в опит да върне амулета от баща си. Без да подозира, тя ще попадне на улика, която може да преобърне разследването, но дали самата тя не е в огромна опасност - предстои да видим в епизода на „Дяволското гърло" този петък в 22.30 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook