Актьорът Христо Петков разказва повече за подготовката на опасните сцени и за работата си в завладяващата семейна драма по NOVA

Екипът на „На кафе“ присъства на снимачната площадка на „С река на сърцето“, където наблюдава как се подготвя, какви насоки дава режисьора и протича взрива на караваната в сериала. Повече за труда на техническия екип и за професионалистите на специалните ефекти, който обезопасяват всичко при снимките на сериала, разказва репортерът на "На кафе".

„Днес ще е интересно, защото в тази роля не съм имал подобни изживявания", признава актьорът Христо Петков, който облича расото и се превъплъщава в отец Лазар в семейната сага, излъчвана в ефира на NOVA.

„Не ми се беше случвало да изпълнявам подобен тип роля. Стори ми се интересен замисъла, но осъзнавах, че е доста трудно за изпълнение предизвикателство“, разкрива пред репортер на „На кафе“ актьорът.

Споделени чужди тайни и неочакван посетител в „С река на сърцето“

„Всеки път е голям адреналин, но най-важното нещо е нещата да са безопасни. Взривните или пиротехническите материали са в ограничени количества, така че нещата да са красиви за зрителите, но не толкова опасни и разрушителни. Екипът е в непосредствена близост с камери и актьори и трябва да ги пазим живи и здрави“, е коментарът на член от техническия екип, подготвящ взрива.

Критични и взривоопасни ситуации предстоят за героите на „С река на сърцето“

„Една част от мен е нормално да се страхува, тъй като съм правил доста неща и се е случвало да има и  не толкова добри последствия. Страшно си е, но и адреналинът работи. Днес си беше много емоционално, но мисля, че се получи добре“, споделя Христо за емоциите при заснемането на опасни сцени на терен.

Кога плаче един мъж?

„Чувал съм, че има мъже които никога не плачат. Аз не съм от тях“, признава талантливият актьор.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.