Непобедимите отиват на племенен съвет

Непобедими и Безстрашни избраха по един командир, който да ръководи племето на Арената на “Игри на волята: България”. Той беше завързан в колело, което останалите участници търкаляха по трасето без да виждат, следвайки неговите инструкции. Джаферович отново показа, че умее да ръководи племето си, с което Безстрашните се спасиха от втори племенен съвет за тази седмица.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 27 октомври

Фейгин се извини за саботажа пред останалите участници на Арената, но това не успя да обедини племето на Непобедимите. Те започнаха битката с изоставане спрямо жълтите, но лидерът им Генчо съумя да влезе в ритъм. След пореден обрат обаче, те останаха с няколко препятствия назад, а загубата във втората номинационна битка ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на племенен съвет.

Непобедимите заслужиха обратно своето знаме в “Игри на волята: България”

Обединението на племената доведе до преразпределение на коалициите в тях. След разпадането на женския лагер при Безстрашните, Ралица и Михаела привлякоха Мани към себе си, а Гого започна да играе с мъжете в племето. При Непобедимите Алекса и Виктория решиха да продължат състезанието заедно с хората, на които Елица е имала доверие, докато Фейгин се сближи с Георги и Генчо.

Елица: Освен Алекса, определено Филип ми е фаворит в „Игри на волята: България“

Изминалият съвет на Безстрашните нажежи страстите в племето, а близките приятелки Джаферович и Мирела размениха остри реплики помежду си, породени от номинационните гласове. След битката Непобедимите направиха равносметка на своята игра, а Генчо пое вината за големия провал.

Елица напусна “Игри на волята: България” след внезапна елиминация

Кого ще изпратят Непобедимите на Арената срещу Михаела? Кои съюзници ще изберат двамата номинирани? В каква оспорвана битка ще се изправят един срещу друг и кой ще напусне състезанието завинаги? - разберете тази вечер в 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.