Гледайте романтичните заглавия „Любов от миналото“ от 12.30 ч. и „Имение от Англия“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Забавен и емоционален кино следобед очаква цялото семейство в ефира на NOVA със семейните заглавия, с които ще откриете романтиката и любовта. Старт на маратона поставя филма „Любов от миналото“ от 12.30 ч. на режисьора Дейвид Страсър. В лентата ще получим интересни стилни съвети от страстна модна стилистка, която се налага да замени вселената на забързания кипящ мегаполис, Ню Йорк, центъра на американската модна индустрия, за малко провинциално градче. Роуз получава странно наследство от своята баба – винтидж магазин за дрехи в родния си град в провинцията, за който трябва да реши дали да го затвори или да се опита да му даде втори шанс. След случайна среща с ученическата си любов Кол Мърфи, дилемата е още по-голяма за 30-годишната стилистка. Кол я провокира и се опитва да я убеди да възстанови магазина, като смени концепцията му. Предложението му е Роуз да стартира благотворителна кауза и да помага на хора в нужда, които не могат да си позволят нови дрехи. Ще успеят ли двамата да си припомнят старите чувства и ще осъзнаят ли, че може би не само магазинът заслужава втори шанс в живота?

По-късно от 14.15 ч. ще се потопим в емоционалната атмосфера в премиерния любовен филм „Имение в Англия“. В романтичната лента ще проследим историята на Нора, която мечтае един ден да притежава собствена фирма за интериорен дизайн в Америка. Вместо това тя получава като наследство от далечния си роднина Едмънд, старото му провинциално имение в Англия. Продажбата на този имот би могла да осигури финансиране на бизнеса й, ето защо тя се отправя към Острова, където се сблъсква с един голям проблем - Джейми Алън, който отказва да позволи на Нора да продаде къщата, плашейки всеки възможен купувач с приказки за всевъзможни проблеми с поддръжката и дори призраци! Но докато Нора се бори за правата си върху имението, тя неусетно се оказва привлечена от харизматичния Джейми. Предстои и да вземе решение: дали бъдещето й е в Щатите с нейната мечтана дизайнерска компания, или пък в този очарователен провинциален дом с Джейми?

Не пропускайте романтичните заглавия „Любов от миналото“ от 12.30 ч. и „Имение от Англия“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA