Гледайте екшън-трилъра тази неделя вечер от 22.00 ч. по NOVA

Тази неделя вечер мисията ще бъде невъзможна и опасна за четвърти път във филма "Мисията невъзможна: Режим фантом" от 22.00 ч. по NOVA с Том Круз, Саймън Пег, Джеръми Ренър, Михаел Нюквист, Мишел Монаган, Винг Реймс и Том Уилкинсън. 

В тази част на поредицата холивудският гуру Джей Джей Абрамс, ойто режисира предишната част от поредицата, влиза в ролята на продуцент, а режисьор на екшън трилъра е Брад Бърд, създал лентата "Феномналните".

Том Круз отново влиза в ролята на Итън Хънт, който бяга от руски затвор и приема мисията да възвърне репутацията на тайната служба IMF след намесата им в международен заговор за терористична атака над Кремъл. 

Тайните служба IMF е закрита след несръчната им намеса в международен заговор. Президентът на САЩ обявява началото на режим “Фантом”. Итън Хънт и неговият нов екип трябва да преминат в дълбока нелегалност и да рискуват всичко, за да изчистят името на организацията. Те не могат да разчитат на никого, нито да осъществяват контакт с други агенти от шпионската мрежа. Всичко е заложено на карта, като рискът от провал никога не е бил по-голям. Героят на Том Круз показва не само запомнящи се каскади, но и еволюция на характера, превръщайки се от шпионин-единак в истински ръководител на екип. Никой до сега не е участвал в толкова сложна и напрегната мисия, тъй като ако някой от екипа бъде заловен, веднага ще бъде обявен за терорист.

Дали Итън Хънт и неговият екип ще се справят със своята задача, ще разберем в екшън-трилъра “Мисията невъзможна: Режим Фантом” тази неделя вечер от 22.00 ч. по NOVA.