Непобедимите се завърнаха в Стопанството след тежка загуба

Непобедими и Безстрашни се впуснаха в едно от най-опасните предизвикателства на Арената на “Игри на волята: България”, за да разпределят териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. Безстрашните отново доказаха отборния си дух в екстремната битка, което им гарантира още една седмица сред удобствата на Резиденцията.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 31 октомври
 

Михаела от „Игри на волята“: Първото, което направих, след като излязох от игрите, беше да изненадам моя приятел

Битката се оказа изключително трудна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете. Тежко падане на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до линейката от медицинския екип. Непобедимите не показаха желание за победа и не играха като едно цяло, което ги позиционира на фаталното второ място.

Михаела: Не съм играла двойна игра в „Игри на волята: България“

Преди Безстрашните да излязат на Арената, посланието на Михаела разедини племето и предизвика напрежение във взаимоотношенията между съплеменниците. Михаела открито разкритикува Джаферович и предателството в женската коалиция и призна, че най-голямата победа, с която си тръгва от състезанието, е приятелството ѝ с единствения истински човек - Ралица.

Безстрашните с убедителна победа в “Игри на волята: България”

Непобедими и Безстрашни отново бяха изправени пред трудния избор на капитан за седмицата, който да изведе племената към победа. Непобедимите защитиха предишния си избор и отново предадоха знамето на Алекса, а Безстрашните единодушно избраха Филип за свой лидер.

Кой ще надделее в капитанската битка - Алекса или Филип? Дали ще избере предимство за племето или лична облага? Дали противниците ще се изправят в директна елиминация един срещу друг? Първа капитанска битка със съюзници в “Игри на волята: България” - тази вечер в 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.