Режисьорът открехва завесата по работата си по завладяващата семейна сага, която зрителите могат да гледат от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

От снимачната площадка режисьорът на българския сериал „С река на сърцето“ Мартин Макариев разкрива пред екип на „На кафе“ детайли от създаването на драматичната сага, приковаваща вниманието на зрителите в ефира на NOVA.

„Ще цитирам един мой любим човек, когото не познавам лично и това е режисьорът Стивън Спилбърг, който казва: „Когато изляза от семейството ми, отивам на работа при другото ми семейство.“ За да правиш кино задължително трябва с екипа да сте като семейство. Смятам, че през периода на снимки, напрежението, десетките часове и дните, които са 12-14 часа работа, включително и пътуванията, които продължават месеци наред, с екипа си ставате по-близки и от семейството. Обезателно трябва да сте много сплотени и да се разбирате с една дума. Работата често идва в повече, но това е удоволствието да правиш кино“, споделя режисьорът на сериала „С река на сърцето“ Мартин Макариев.

Психически сривове и тежки решения за героите в „С река на сърцето“

„Ако трябва да съм честен има много трудни сцени. Снимаме теленовела, но имаме амбицията да не е такава. Опитваме се да го направим уикенд драма и това е много сложно само по себе си. Много се забавляваме на снимачната площадка, а Малин Кръстев прави нонстоп шеги, често влиза в кадър, пее песни, така че има и много забави и усмивки на терен. Вярвам, че постоянството и усърдната работа ще доведат до успех“, разкрива какво се случва на терен режисьорът.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.