Припомнете си финала на криминалната драма тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Мия Язова ще достигне до истини, които ще променят хода на разследване и нея самата. Тя ще осъзнае кое е най-важното в живота и ще потърси път към дъщеря си. Филип Чанов ще се окаже на кръстопът и трябва да вземе решение, което ще окаже силно влияние върху семейството му. На фона на красивите Родопи разследващият екип ще достигне до отговора на криминалната загадка - кой е убиецът?

Разкритията на финала на сериала „Дяволското гърло“, който се превърна в тотален хит сред публиката, се оказват пагубни за героите на екранните братя Владо Карамазов и Христо Петков. Тази вечер героите ще осъзнаят, че не е достатъчно да достигнат до пълното разкриване на поредицата ритуални убийства, а е от първостепенно значение да разберат мотивите на убиеца.

Още трупове и неочаквани разкрития ще преобърнат хода на разследването в последния епизод на криминалната драма "Дяволското гърло". Как ще се променят героите след всичко, което ще научат? Ще бъде ли поставена категорична точка на разследването, предстои да проследим в епизода тази вечер.

Не пропускайте големия финал на „Дяволското гърло“, кой е убиецът и как ще приключи заплетената криминална история - тази вечер в 22.30 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook