„Един от най-големите ми проблеми бяха комарите, които ме обожават“, споделя тя

Красивата домакиня Мирослава, която успя да заеме девето място в най-екстремното риалити „Игри на волята: България“, гостува в студиото на „На кафе“, за да разкаже повече за подготовката си за предаването, за взаимоотношенията в племето на Безстрашните, за саботажа в племето на Супергероите, организиран от Мани и Фейгин, и за мечтите си в живота.

Ралица: В „Игри на волята: България“ адреналинът е много висок и си готов да направиш всичко

„Грижа се за абсолютно всичко у дома – за децата и семейството си. Тренирала съм, но не съм прекалявала. Малкият ми син Стефан е на три години. Навърши ги, докато бях в предаването. С мъжа ми искаме голямо семейство. Надяваме се и на едно момиченце. Влязох в „Игри на волята“ заради съпруга си. Той обича да гледа предаването и една вечер докато вървеше сезон 3, излезе надпис: „Запиши се за участие“. Съпругът ми се обърна към мен и каза: „Коте, ти си най-силната жена за мен. Запиши се и им покажи какво означава да си силна жена!“ Ние с него се уважаваме много, а това е най-важното в едно семейство“, категорична е Мира.

Подготовка за Арената

„В момента, в който усетих, че имам шанс да вляза в игрите, осъзнах кои са моите слаби страни. Записах се да плувам, но времето беше студено и не ми се отрази добре. Една седмица плувах, а две бях болна. Не съумях да направя качествена подготовка. Да тренирам пет пъти в седмицата и да съм постоянна.“

Ралица напусна “Игри на волята: България” след оспорван елиминационен дуел

За социалната игра

„В последния момент преди да вляза в предаването, разбрах, че моя близка приятелка има приятел, който в преходните сезони е участвал в игрите. Даде ми неговият телефон, звъннах му, а той ми даде няколко съвета. Единственото, което запомних, беше: „Бъди себе си!“.

За племето на Безстрашните

„Първото ми впечатление от племето беше, че това са едни страхотни млади хора. Още от първите дни симпатизирах на Генчо. И до ден днешен сме добри приятели. Жорко също е прекрасно момче. Възприемах го като мое дете. Със Звезделина и Ели създадохме едно страхотно приятелство. Тя е чудесен човек с добро сърце. А аз обичам да комуникирам с хора с добри сърца. Не съм влизала в игрите със заявката, че съм силно звено. Но когато го чуеш на ранен етап от игрите, не е никак приятно. Не се почувствах добре от думите на Генчо, но трябваше да поговоря с него. А не го направих. Ели много искаше Алекса да влезе в племето. Като моя приятелка я подкрепях. Това, което отчитам като своя грешка в предаването, беше, че не комуникирах достатъчно. Не трябваше да прикривам какво ми тежи – нещата, които ме мъчат. Това беше най-голямата ми грешка в „Игри на волята“.

Гого е първият полуфиналист в “Игри на волята: България”

За саботажа в племето на Супергероите

„В игрите нещата изглеждат по друг начин. Определено не подкрепям агресията. Фейгин е младо момиче, което още не е обиграно в живота. Но този разговор, който проведохме, а тя плачеше, нямаше нищо негативно. Тя просто се разкайваше и се чувстваше виновна. Алекса и Виктория отидоха при нея и я прегърнаха. Тя каза: „Извинявайте! Това, което направих, е лошо.“, разказва Мира

„Аз нямам проблем с глада, но обичам да ми е чисто и подредено. Но съм от хората, които бързо се приспособяват в живота. Знаех, че тези неща са временни и стисках зъби. Когато излязох, звъннах на моя съпруг. Той беше много щастлив да ме чуе. След това говорих с децата. Големият се разплака, когато видя раните по тялото ми. Имам и белези. Но истината е, че един от най-големите ми проблеми на локациите бяха комарите, които ме обожават. А те идваха на ята и сякаш бяха дори по-гладни от нас.“

Още много любопитни истории от ежедневието на Мира и кое е последното интригуващо начинание, с което се е захванала, гледайте във видеото.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.