Отпадналата участничка признава, че късметът не е бил на нейна страна на последната битка, но на Арената се е научила да надскача себе си

След поредната оспорвана битка в „Игри на волята: България“ Ралица Кашинова напуска екстремното предаване на метри от големия финал. Но с какви емоции се разделя и какви са най-ценните уроци, които е получила от Арената, споделя пред камерата на репортера Драгомир Танев и оператора Таси Асенов, специално за „Събуди се“.

„Много се борих да бъда последната жена, която е останала в „Игри на волята: България“ за този сезон. Но може би късметът ми изигра лоша шега. Смятам, че Виктория е много достойна, тъй като се представи много добре на битката и късмета беше на нейна страна. Има такива игри, които сме виждали и в предишни сезони. Подобни битки са изяждали главите на много достойни играчи“, коментира отпадането си точно преди финала.

Ралица влиза в предаването със заявката, че е най-силната жена, влизала във формата. Истината е, че този сезон има много силни жени – участнички, но Ралица се отличи със силата, издръжливостта си и достойното си представяне на тежките битки със силови елементи. Тя освен с фитнес се занимава и с бодибилдинг.

Ралица напусна “Игри на волята: България” след оспорван елиминационен дуел

За формираната женска коалиция в племето на Безстрашните

„Върнах се в женската коалиция към Джаферович, след като Михаела си тръгна, защото нямаше с кого друг да играя. Хората ме нападнаха, че съм предала Михаела, но аз трябваше да оцелея по някакъв начин. Истината е, че Жени ме защити няколко пъти. Също така не си купи имунитет на съвета, на който вече бях номинирана. Имахме разговор с Жени след като свърши всичко, за това, че не си купи имунитет или гласове и тя ми каза, че не е сигурна дали би могла да спечели ако отиде на финал заради контузията й. Не искаше да ми отнема шанса, защото според нея, аз мога да спечеля. Реално тя можеше да стигне до едно или две места напред, но на финал нямаше шанс, имайки предвид каква е тежестта на битката. Жени ми помогна и ако бях отишла с някой друг на битка, може би шансовете ми щяха да са по-малки“, признава Ралица.

Генчо: Допуснах 3 грешки в „Игри на волята: България“

„Спортист съм цял живот и това се дължи и на гена на баща ми. Той е спортист и това ми даде шанс да се развивам в спорта. Аз не отивам на състезания само, за да участвам, а за да побеждавам. Първите ми стъпки бяха малко по-трудни, но в един момент си взех прокарта, което е най-голямото постижение във федерацията, в която се състезавам. Баща ми е пример за мен за спортист и съветите, които ми е давал са, да не се отказвам и да се боря. Виждала съм през какво е преминавал и как е надскачал себе си на състезания“, разказва атлетката за първите си стъпки в спорта и ценните уроци, придобити по пътя към успеха.

За предразсъдъците на хората за перфектното тяло

„Повечето не разбират, че това, което се вижда на една снимка от състезание не е реално. Формата не е целогодишна. Това е само за една седмица или само в деня на състезанието. Тогава си толкова релефен. През останалата част от годината няма как да си толкова „нацепен“. Аз съм в нормални мерки и не правя това, за да се харесам на хората.“

Гого е първият полуфиналист в “Игри на волята: България”

„Игри на волята: България“ успяха на няколко пъти да ме пречупят.  Първият път бе когато излязох на битката с Елица и разбрах, че е елиминация. Тогава всичко се обърна в мен. Страшно много уважавам Елица. Гледала съм й много срещи и съм плакала на успехите й. За мен е уникална. Вторият път беше на играта с топчето, която играхме с Мани, Мира и Георги. Това за мен беше най-големия ад. Не беше моята битка – предпочитам да ходя да копая, мъкна, катеря, плувам, тичам, но не и да стоя на едно място“, признава участничката.

„В „Игри на волята: България“ се научих да прескачам страховете и себе си. Научих много неща и преоткрих качества, за които не подозирах, че притежавам. В "Игрите" адреналинът е много висок, безразсъден си и си готов да направиш всичко.“

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.