Припомнете си първия епизод на сериала от 22.00 ч. по NOVA

От продуцента и носител на награда „Еми” Дик Улф и екипа, създал „ФБР” и франчайза „Закон и ред”, „ФБР: Най-издирваните“ е наситена с адреналин драма за живота и работата на отряда за залавяне на бегълци, който неуморно следи и арестува прословутите престъпници от списъка на „Най-издирваните”. Зрителите на NOVA ще могат да проследят опасните приключения на висококвалифицираните агенти всяка делнична вечер от 22.00 ч.

В сериала екипът от първокласни агенти ще използва всичките си умения и ще функционира като мобилна група под прикритие, която винаги е на терен и неуморно преследва хора, отчаяно опитващи се да се измъкнат от правосъдието. Начело на екипа е Джес Лакроа – опитен и енигматичен агент, който умело се справя със залавянето на най-опасните бегълци. Сред най-доверените му хора са Шерил Барнс – бивш следовател от Нюйоркската полиция с диплома по психология и първокласен опит в работата на терен; анализаторът Хана Гибсън – експерт в проучването на информация и социалното инженерство; комуникационният специалист Кени Крозби – ветеран от военното разузнаване, когото Джес е взел под крилото си; и зетят на Джес – Клинтън Скай, смъртоносен стрелец, завършил право. Тези елитни агенти винаги са готови да реагират на повикване, да хванат следата и да заловят „най-издирваните”.

В ролята на агент Джес Лакроа ще видим австралийския актьор Джулиан МакМеан, познат ни от участието си във „Фантастичната четворка“ и партнирал си с Харисън Форд, Лиъм Хемсуърт и Гари Олдман в „Параноя“. Специалният агент Кени Крозби е изигран от актьора Келън Лъц, добил популярност с ролята си на вампир в „Здрач“ и направи незабравима роля в „Легендата за Херкулес“. Лъц си е партнирал със звездите Арнолд Шварценегер, Джейсъм Стейтъм, Силвестър Сталоун в „Непобедимите 3“, а също така мина по стъпките на Марк Уолбърг, ставайки лице на кампанията Calvin Klein Underwear. Обаятелният образ на Хана Гибсън е в изпълнение на Кейша Касъл-Хюдж, която се превъплъти в кралицата на Набу в трилогията на Джордж Лукас „Междузвездни войни“, появи се като Обара Санд във „Война на Тронове“ и спечели номинация за „Оскар“ за най-добра актриса за филма „Whale Rider“. Канадският музикант Натаниел Арканд, чиято кариера по естествен път се преплита с участия в редица филмови, телевизионни и музикални заглавия, редом с ангажиментите му на професионален боец, се превъплъщава в ролята на стрелеца Клинтън Скай. В образа на психолога следовател Шерил Барнс ще видим откритието за сериала англичанката Рокси Стърнберг.

Екстремно начало поставя първия епизод на динамичната криминална драма „ФБР: Най-издирваните“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Джес Лакроа и елитният му екип от агенти за издирване на бегълци във ФБР са по петите на лекар, дълбоко замесен в света на организираната престъпност, наркотици и лъжи, който бяга, след като е записан по време на телефонен разговор докато прострелва смъртоносно жена си.

Не пропускайте развръзката на случая в първия епизод на криминалния сериал „ФБР: Най-издирваните“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.