Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Колкото по-разнообразни като образование и години са участниците, толкова по-интересна и интригуваща е играта. Тази вечер в „Голямото преследване“ влизат:

Специалист по машиностроене, програмист, мениджър продажби и преподавател по френски език идват със заявка да победят Преследвача

Валентина Василева на 49 години от Ловеч. Завършва специалност  „Финанси“ в УНСС. В момента работи като данъчен консултант и изпълнителен директор във фирма. Има страст към пътувания и концерти и ги планира година напред. Споделя, че има достатъчно обща култура, която иска да изпита в предаването. В професионалния си опит включва и преподавателска дейност в НБУ. Обиколила е почти цяла Европа, била е в Китай, Виетнам, Мексико и други страни. Догодина планира да посети Куба по случай своя юбилей. В тв играта „Голямото преследване“ идва, за да спечели поне 6000 лв, с които иска да подпомогне висшето образование на сина си.

Търговски директор, техник по електрозахранване, ресторантьор и специалист обработка на данни мерят знанията си в „Голямото преследване“

Йордан Стойчев на 40 години от Шумен.  По професия е слаботоков техник, но сега работи като логистик.  Заради съпругата си се премества да живее в Кокаляне, където започва да отглежда пчели. Пчеларството се превръща в негово любимо занимание. Иска да спечели сумата от 15 000 лв, която му е необходима за нов мотор и ремонт на жилище.

Финансов анализатор, студент, системен администратор и фитнес инструктор превземат сцената на „Голямото преследване“

Николай Герчев на 38 години от София. Израства в семейството на стар софийски род и много се  гордее с това.  Негови предци са участвали в борбите за Освобождението и Националното обединение. По професия Николай е икономист. В момента работи като търговски мениджър в най-голямата българска компания за строителна техника, която е конкурент на западните фирми. Има множество хобита – самолети и тяхната логистика, войната като изкуство, българска история, футбол, история на Стара София. Иска да спечели 10 000 лв, за да погаси кредит.

Свилен Георгиев на 47 години от София. По професия е журналист, издател на списание. Женен е и има едно куче. Пише поезия и е член на най-голямото, най-старото и най-известното дружество на хора с висок коефициент на интелигентност в света „Менса“. Бил е на 4 континента и иска да спечели около  15 000 лв, за да обиколи и останалите три.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.