Специалното издание на предаването в подкрепа на децата се реализира съвместно с УНИЦЕФ

Всяка вечер от специалното издание, което ще продължи три дни, ще бъде посветена на различна кауза в подкрепа на децата.

ПЪРВИ ЕПИЗОД НА ШОУТО ГЛЕДАЙТЕ ТУК И ТУК

Каузата тази вечер е в подкрепа на три зони „Зона ЗаКрила“, които са създадени от УНИЦЕФ в партньорство с фондация „Анимус“. Целта е да бъдат дофинансирани до края на годината, за да помогнат на още 300 деца. 

ГАЛЕРИЯ: Първи епизод на благотворителния мини сезон "Като две капки вода за всяко дете"

Водещите Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро са категорични, че в благотворителния мини сезон зрителите трябва да очакват неочакваното.

ДУЕТНИ ПОЛОВИНКИ

 

 

Осем талантливи български звезди ще излязат на сцената на шоуто със своите дуетни половинки – изключително талантливи и готини деца.

Благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“ стартира тази вечер по NOVA

"Благодаря, защото е огромна възможност да присъствам на това вълнуващо и истинско събитие в подкрепа на децата", сподели Илиана Раева, която е част от журито в благотворителния сезон.

 

 

Първият дует, който излезe на сцената, е този на Калин Врачански и Алекс, чиято артистична задача е парчето Yesterday на легендата в музиката Ray Charles. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5А на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ). "Поздравявам ви за сериозната подготовка. Докоснахте ме изключително и се справихте прекрасно! Пожелавам ви следващите дни да сте все така прекрасни", сподели Илиана Раева за изпълнението им.

 

 

Следващият дует, който ще представи своето парче на сцената на благотворителното издание на „Като две капки вода“ е този на обичания актьор Краси Радков и Гого, които изпълниха хитовото песен на King Africa – Bomba. „Той е много забавен и излъчва много положителна енергия. Мисли си, че не може да пее, но с малко помощ ще се справи много добре“, разказа Гого за своя дуетен партньор. „Детето е от музикално училище и пее прекрасно. Подкпрепям каузите на УНИЦЕФ, защото смятам, че всички деца заслужават закрила и грижа“, категоричен е Краси Радков. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5B на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ).

 

 

Най-емоционалният дует на Тити Папазов и Васко се изправи пред предизвикателството да се превъплътят в Емил Димитров, като изпълнят една от най-истинските песни на България – „Ако си дал“. „Не ме притеснява, че Тити не може да пее, ще го покривам. Много е важно да подкрепим децата“, категоричен е Васко. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5C на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ).

 

 

Дует номер 4 събра един от музикалните идоли на България и едно момиче, тръгнало по същите стъпки – този на Маги Джанаварова и Боги. „Притеснявам се малко, но това ме мотивира, за да репетирам по-усърдно“, споделя Боги. В песента, която ще изпълнят, се разказва за града, в който е родена Тина Търнър - Nutbush City Limits. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5D на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.)

 

 

Дует номер 5 събра победителят в трети сезон на „Капките“ Ненчо Балабанов и 11-годишния Георги. Те ще изпълнят нежната песен на Енрике Иглесиас - Hero. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5E на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.)

 

 

Следващият дует събра момичето „с кафеви очи“ Виктория Терзийска и 10-годишната мечтателка Алина. А задачата им е да се превъплътят в ослепителната Мария Илиева и да изпълнят песента „Играя стилно“. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5F на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.) "Моля зрителите да отворят сърцата си и да подкрепят децата", апелира Вики.

 

 

Дует номер 7 събира дамата с ангелски от No Angels Люси Дяковска и едно ангелче от Града на тепетата Елизабет, които ще изпълнят супер хита на Майкъл Джексън Bad. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5G на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.)

 

 

Осмият дует събра две момчета зодия Риби – ДесиСлава и Елена, на които се падна нелеката задача да изпълнят песента на Стефка Съботинова „Притури се планината“. Всеки, който желае, може да ги подкрепи, със sms с текст 5H на 1021 (стартирайки месечни дарения от 5 лв. към УНИЦЕФ.)

Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. С всеки глас зрителите даряват надежда на хиляди деца и техните семейства, както в България, така и в Турция и Сирия. 

Всеки българин, който желае да помогне на нуждаещите се, може да помогне със смс с цифра 5 и буквата на дуета на 1021 с текст UNICEF или на dari.unicef.bg

Снимки: NOVA / Красена Ангелова