Дуетът, грабнал победата в последния лайф, преобразявайки се в „Каризма“, разкрива каква е тайната на успеха им

Ралица Паскалева и Димо Алексиев, познати на зрителите на NOVA като водещи на екстремното риалити „Игри на волята“, са не само участници като дует в „Като две капки вода“, но и в последния лайф грабнаха победата. Превъплъщението им в дует „Каризма“ и блестящото им изпълнение при разменени роли, вдигна публиката на крака. Как се справя с превъплъщенията си в шоуто за имитации, дуетът разкрива в студиото на „Здравей, България“.

„Репетираме усилено, тъй като седмицата е вече преполовена“, разкрива Димо.

„Очаквахме това да се случи и бяхме сигурни, че в даден момент ще ни разменят ролите, но не предполагахме, че ще е толкова рано. Зарадвахме се когато ни се падна „Каризма“ и изненада… Хората много се забавляваха, тъй като песента е на български и успяхме да влезем в тона й. Бяхме напълно сериозни при изпълнението ни и дори при обърнати роли се опитвахме да не го направим смешно или да влезем в пародия“, допълва Ралица.

„Въпреки карикатурните образи се опитахме да сме истински и да не се подиграваме“, категоричен е актьорът.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева: „Късите клечки“ правят шоуто „Като две капки вода“ така интересно

Как протича животът и репетициите в „Като две капки вода“?

„Имаме вокален педагог – Искра Милкова и тя много ни помага чисто вокално да стъпим на някаква основа. Също така работим с Етеин Леви и Ненчо Балабанов, но всеки сам си полага отделен труд. Преди неделята успяваме да се видим и да си набележим в каква посока ще вървим“, дава повече детайли за подготовката им Димо.

„Много ни е трудно и хвърляме много време и усилия в преобразяванията ни. Надяваме се да си личи. Забавлението е за публиката. Репетираме всеки ден. Имаме си конкретни репетиции от продукцията, но с Димо полагаме и допълнителни усилия. Водим си бележки. Разглеждаме по отделно образите си, гледаме клипа, лайфове как се движат и комуникират хората, които ще имитираме“, коментира Ралица.

Екранните партньори не са много доволни от изпълнението си като дует Ритон и разказват, че са имали доста по-сполучливи опити при репетициите.

Димо и Ралица грабнаха победата в „Като две капки вода“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

„Не можем да пропуснем факта, че сме живо предаване, костюми, грим и силна конкуренция. Това са певци, които пеят много добре. В предаването не сме на конкурс, а сме тук да забавляваме и да се забавляваме. Ние сме дуо - водещи, но за първи път сме дует в „Като две капки вода“. Познаваме се и това ни помага донякъде, но сме в нова непозната територия. Познаваме си характерите: аз знам кога той ще закъснее, а аз ще повторя нещо 100 пъти, и това донякъде помага“, обясняват как работят заедно на сцената и извън нея.

„Следващата ни имитация, която изтеглихме от "Бутона на късмета" е Mr. President, която се оказа немска банда. Помага ни със сигурност ако харесваме песента. Песента е любима на нас, но и на всички зрители.“

„Журито са прекрасни хора, супер положително настроени и усмихнати. Такава е и публиката, и всички участници. Вършат си тяхната работа и сме наясно, че всеки един от тях трябва да си изкаже мнението“, коментират колегите си артисти.

„Не мога да преглътна един от изборите на "Бутона на късмета" – и това е Barbie Girl. Песента звучи ведро, бравурно и лесна за изпълнение, но всъщност не е така. Трябваше да пея през цялото време с вдигнато небце, което е неестествено за говорене. След това цяла седмица бях болна. Мислех да взема балон с хелий, за да наподобя гласа. Надяваме се да няма нещо по-лошо от песента Barbie Girl, но ще видим какво предстои“, разкриват очакванията си артистите.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.