Усмихнатото семейство отбелязва празника и споделя тайната за успешната комбинация в живота и на екрана

Герасим Георгиев-Геро е вечно усмихнат, забавен и един от любимите български актьори, а съпругата му Цвети Гагарова е красивото цвете до него. Двамата са гости в студиото на „Събуди се“, където отбелязват празника и споделят тайната за успешната комбинация в живота и на екрана. Семейството празнува и рождения ден на дъщеря им Йохана, която е родена на Цветница преди 14 години. Двамата разказват, че тъй като е работен ден и за двамата, ще се наложи да празнуват по отделно. За Цвети предстои женско парти, а Геро се отправя към студиото на „Като две капки вода“, където ще се грижи за доброто настроение на зрителите на NOVA.

Владо Михайлов за „Като две капки вода“: Не аз разплаквам хората, Фреди го прави

„Може би „Като две капки вода“ е единственото предаване в България, в което няма жълтини, изгонени, наказани, отхвърлени участници. Това е предаване, което усмихва хората. То е съчетание от музика, усмивки и хумор. Днес се прави трудно хумор, защото всеки се обижда. Всичко стана прекалено толерантно и все по-трудно ще се прави хумор по света. Но се стараем много. Екипът е прекрасен и вече 11 година сме №1 в ефира. Това се дължи на доброто настроение, което даваме на хората и те ни отвръщат със същото. Ще е страхотен лайф тази вечер, тъй като участниците са готови на 100%. Естествено, че има притеснение при участниците. Аз съм бил участник и знам какво е. Тези три минути изпълнение са ад. Но когато усетят позитивното отношение от публиката, всичко минава. На финала остават усмивките“, разказва за емоциите в популярното шоу за имитации водещият.

Тома Здравков: На много нива музиката може да ти каже много неща

Как се приемат шегите и закачките в шоуто?

„Добре е, че държим публиката в напрежение, но всички сме приятели и сме добронамерени един към друг в предаването. Правим всичко с искрена любов помежду си. В "Като две капки вода" има само добри чувства и емоции“, коментира Геро.

„Геро е един нормален съпруг и баща. Разликата е, че е по-зает и го виждаме по-рядко у дома. Пътува постоянно, а аз съм с не нормирано работно време и това поддържа брака ни дълго време“, описва съпруга си, водещ и любим комик журналистът Цвети.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.