Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ в понеделник от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Лятната почивка на семейство Чобанови и Сиромашки е на път да се провали заради появата на много красива и още по-упорита дама в комплекса. Памела (Теди Цветкова) прекрачва всички граници и забърква Христо (Ненчо Балабанов) в ситуации, от които дори най-добрият му приятел Пламен трудно би могъл да го измъкне. Ще успее ли Христо да се справи с напечената ситуация, преди Марияна (Елена Атанасова) да е научила за проблема или животът му ще се провали с гръм и трясък заради предишни прегрешения?

Състезание по флирт за един ден в „All Inclusive”

В семействата назрява напрежение, а Елена решава да заложи капан на мъжа си, за да разбере какво крие от нея.

Междувременно тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) няма търпение да запознае своя нов приятел Герхард (Димитър Баненкин) със семейството си и го кани на вечеря по случай годишнината на Чобанови. В кулминацията на изискана вечеря за годишнината на Чобанови, неочаквано пристига местният рибар бай Чефо (Любомир Бъчваров) и най-неочаквано разкрива огромна тайна, която преобръща взаимоотношенията между гостите на празника.

Дали компанията ще оцелее след този обрат – гледайте в един от най-забавните епизоди на „All Inclusive” тoзи понеделник от 21.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.